Op vrijdag 22 november komt de meest energieke garage rockband van het moment THE JIM JONES REVUE naar Vorselaar ! Zij worden bijgestaan door garage rocker MADÉ J. & de lokale bluesrock helden STONEPILER.

THE JIM JONES REVUE is een 5-koppige garage rockband met ex-Thee Hypnotics frontman Jim Jones als stuwende leider. Hun muziek is een mix van sixties rock, stijl Little Richard en Eddie Cochran, met punkerige rock à la Stooges en heavy metal zoals Motörhead die pleegt te brengen.
Deze 3 invloeden zijn de ingrediënten voor een dodelijke muzikale cocktail van de rauwste en smerigste rock 'n roll, die live ook altijd en overal voor uitzinnige taferelen zorgt.

Support act :

MADÉ J. : Wie Madé J. dit jaar op Hoppin' Around Vorselaar zag, weet al langer dat we met een topper van de bovenste plank zitten ! Het muzikale repertoire van de in Bali geboren Madé graaft in de garage rock van Detroit en de beginjaren van punk. No doubt dat Madé J iedereen zal overtuigen met zijn pure punkblues en rockabilly riffs. Gewapend met zijn steel guitar, zal Made J. uw concept van blues muziek helemaal veranderen en u vol verstomming achterlaten over wat u net hebt ervaren.

STONEPILER : Harde, LOEIHARDE bluesrockband rond (ex-) leden van Frontline Assault en The Headshots. Het feit dat ze wekelijks diverse Vlaamse podia onveilig maken en hun nieuwste EP bij Mr. Paul (Triggerfinger) hebben opgenomen, bewijst dat deze gasten meer dan goed bezig zijn. Met hun scheurend gitaarspel, smerige basslijn en pompende drums, hebben ze alles in huis om uw muzikale avond in harde schoonheid te openen.

19u00: Deuren
19u30-20u00: Stone Piler
20u30-21u15: Madé J.
22u00-...: The Jim Jones Revue

Waar? Zaal De Dreef (Oostakker 1, 2290 Vorselaar)
VVK? € 14 (verkrijgbaar op www.hoppinaroundvorselaar.com)
Kassa? € 18.
De VVK wordt afgesloten dinsdag 19 november.

Nnieuws geeft 5 vrijkaarten weg - mail je naam en adres naar redactie@nnieuws.be en win.  Je krijgt een mail als je gewonnen hebt.  Je ticket ligt aan de kassa op uw naam met code Nnieuws.  Succes!

Op de foto het organiserend comité :

Tom Van den Bempt
Joris Vanderlinden
Koen Wynants
Dirk van Opdorp
Robin Verboven.