Link 21, langs de E313 in Herentals ... een plaats waar mensen elkaar ontmoeten.
Het verhaal van Link 21 vertrok oorspronkelijk van het willen inspelen op de noden van de lokale ondernemers. Daarom dachten velen dat Link 21 enkel een zakelijk karakter had maar het tegendeel is intussen meer dan bewezen.

Je vindt hier een gezellige brasserie, waar zowel zakenlui als particulieren uit de regio of mensen on the road in alle comfort kunnen afspreken. Het is er ook goed vertoeven met vrienden en familie.

Een snelle lunch, ontbijt, meeting of diner ? Het kan allemaal. Daarnaast is het ook een ideale locatie voor het organiseren van alle mogelijke events zoals een huwelijk, verjaardag, productvoorstelling, personeelsfeest of een babyborrel.

Elke dag opnieuw wordt er gewerkt aan verbetering en vernieuwing, dit alles met een grote passie en gedrevenheid door een fantastisch team van medewerkers. Cédric Goris en Hilde van Eyck nemen de leiding op zich en merkten in de loop der jaren dat een buitenplaats ontbrak aan deze mooie locatie.

Gloednieuw terras op 8 m hoogte

Vanaf het voorbije weekend is het eindelijk zover. Het gloednieuwe zonovergoten terras op 8 m hoogte is een feit. Ideaal om nog te genieten van een nazomers zonnetje.

Tot vorige week vrijdag is er met man en macht gewerkt om alles tijdig klaar te krijgen. Cédric verliet zijn plaats achter de kookpotten zelfs op regelmatige tijdstippen om de werkzaamheden op te volgen en zo de deadline te halen. Op 1 september zagen ze dat het goed was...

Met dit terras heeft Link 21 een zeer aparte plek en heel wat extra ruimte gecreëerd.
Dit schept tegelijk ook de mogelijkheid om de klanten andere concepten aan te bieden zoals bijvoorbeeld outdoor cooking.

Het startschot werd gegeven op de events van 1 en 2 september. De zon was van de partij en alle gasten waren laaiend enthousiast over deze unieke plek naast de E 313. Vanaf 3 september is iedereen er welkom om mee te komen genieten. Zonder twijfel een grote meerwaarde voor de regio.

Link 21 – Welvaartstraat 21 – Herentals – www.link21.be – 014 28 30 40