Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unieke expo bij OXOt: POPAI once upon a time at the video arcade

Popai
POPAI is een digitale artiest uit België, wiens werk thema's van de samenleving, technologie en nostalgie verkent. Met een scherp oog voor het snijvlak van deze onderwerpen, weerspiegelt de kunst van Popai de complexe en steeds veranderende relatie tussen mens en de digitale wereld.

POPAI is altijd gefascineerd geweest door de manieren waarop technologie vormt onze wereld.

POPAI heeft zijn vaardigheden als digitale en conceptuele kunstenaar aangescherpt door zijn technische expertise te gebruiken om werken te creëren die zowel visueel verbluffend als conceptueel aantrekkelijk zijn.

Zijn stukken bevatten vaak elementen van nostalgie, die teruggrijpen naar een eenvoudigere tijd waarin technologie minder alomtegenwoordig was en de wereld tegelijkertijd steeds minder verbonden was.

Met een groeiende aanhang over de hele wereld, maakt Popai snel een vaste waarde zichzelf als een van de meest opwindende en innovatieve digitale kunstenaars van zijn generatie. Of hij nu de impact van sociale media op ons leven onderzoekt of prachtige, nostalgische werken maakt die een vervlogen tijdperk oproepen, Popai's kunst verlegt altijd grenzen en daagt onze perceptie van de wereld om ons heen uit.

 
ADRES:
Hollandse dreef 1, 2260 Westerlo, Belgium
WANNEER:
Vrijdag 21 juli van 19:00u tot 24:00u
Zaterdag 22 juli van 14:00u tot 20:00u
Zondag 23 juli van 14:00u tot 20:00u.

Hollandse dreef 1, Westerlo, België

Popai

Deel dit artikel