Advipro is een snelgroeiend bedrijf dat actief is binnen de farmaceutische industrie. Het ondersteunt haar klanten in de verschillende aspecten van kwaliteit die in de farmaceutisch industrie aan bod komen. Dit binnen afdelingen als Research & Development, productie, kwaliteitscontrole en distributie.

De sterke groei van de voorbije jaren, zal ook de komende jaren doorgezet worden, waardoor er steeds een grote nood is aan talent met een wetenschappelijke achtergrond.

Om dit talent kennis te laten maken met de farmaceutische industrie, opent Advipro haar deuren op woensdag 16 mei in Lille.

"Tijdens de jobdag maken we het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze gevalideerde, cleanroom", zegt Yves Van den Wyagaert, trainingsverantwoordelijke binnen Advipro. "Deze cleanroom wordt uitsluitend gebruikt voor trainingsdoeleinden, wat een uniek concept is en van enorme toegevoegde waarde is voor onze nieuwe medewerkers."

Het zal eveneens mogelijk zijn om in gesprek te gaan met verschillende projectmedewerkers. "Zo kunnen de aanwezigen een zeer duidelijk beeld krijgen van de projecten die door onze medewerkers voor onze klanten uitgevoerd worden", vertelt Business Manager Toon Witvrouwen. "Ook de verantwoordelijke voor rekrutering zal een toelichting geven over hoe men lid kan worden van het A-Team."

Het A-Team, zo wordt het team van medewerkers genoemd, is een term waarmee de belangrijkheid van de teamsfeer in de verf gezet wordt. "De betrokkenheid van de medewerkers en de sfeer binnen het team is uitermate belangrijk, dus hierin wordt steeds sterk geïnvesteerd".

Kristel Patteet, HR manager, weidt uit: "Dit jaar, omwille van de het 15-jarig bestaan van Advipro, doen we er nog een schepje bovenop en gaan we met het hele team als VIP's naar Tomorrowland".

Geïnteresseerden die deel willen worden van het A-Team kunnen HIER inschrijven voor de Job Tasting Day van 16 mei, ten laatste op 11 mei.

De volledige agenda voor het evenement ziet er als volgt uit:
15u00 – Ontvangst met drinks & fingerfood
15u30 – Voorstelling Advipro
15u45 – Rondleiding Trainingscentrum & Cleanroom Validatie Workshops
16u45 – Rondetafelgesprekken met Advipro projectmedewerkers
17u30 – Toelichting "Hoe word ik lid van het A-Team" en Slotwoord
18u00 – Afsluitende Walking Dinner (mogelijkheid tot spreken met collega's, management, HR). (pp)