Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unieke Paasdropping KMACH@ Proostenbos Herentals op 2e Paasdag 1/4

KMACH

Naar jaarlijkse gewoonte richt vliegclub van Herentals (KMACH ) hun unieke Paasdropping in aan Proostenbos. Modelvliegtuigen droppen de eitjes, waarna de kinderen er naar hartenlust achteraan kunnen lopen.

Nadien kunnen ze (én de ouders én grootouders) tot rust komen op het gezellige terras voor een drankje en een versnapering.  Ook staat een springkasteel klaar om de overtollige energie kwijt te geraken.

Deze Paasdropping gaat door op Paasmaandag 01/04 op het terrein van  vliegclub op Proostenbos  Herentals. De vliegtoestellen zullen de eitjes droppen vanaf 14 u.

De paasklokken uit Rome beloven alvast droog weer.  Breng een zakje mee om de eitjes te verzamelen.

Kindertekening kleuren en meebrengen

"Op onze website : www.mach-vzw.be , staat een tekening die te downloaden is", zegt Paul Van de Water, KMACH ondervoorzitter.  "Wanneer je deze ingekleurd binnenlevert, krijg je gratis 1 pannenkoek. Tussen de gedropte eitjes zijn er een paar gekleurde balletjes te vinden die recht geven op een verrassing.

Afspraak op Paasmaandag 1 april (je leest het goed, 1 april, geen aprilgrap ) op het vliegterrein gelegen Proostenbos langs kanaal Herentals-Bochelt in Herentals. Dit vanaf 14 u.

Nu ook reeds een datum om vast te zetten in uw agenda is 26 mei. Dan organiseert de club initiatievliegen. Dit is een dag waarop iedereen kan komen kennismaken met het modelvlieg gebeuren en zelf de besturing in handen nemen om met een toestel te vliegen, bijgestaan door een instructeur."   KMACH)  Foto onder : Felix in volle paasactie bij KMACH                                          

 

KMACH paasdropping

KMACH paasdropping

KMACH paasdropping

KMACH paasdropping

KMACH paasdropping

KMACH paasdropping

KMACH

KMACH

KMACH

Deel dit artikel