De UNIS Flyers schoot opnieuw met scherp in Thialf Friesland. Na 60 minuten ijshockey ging de ploeg van Chris Eimers met een 10-2 overwinning tegen Replay HYC van het ijs.   De UNIS Flyers speelde in een hoog tempo in de eerste periode, maar het was HYC  die de score opende. Na ruim 5 minuten rondde Tyler Melancon een break away keurig af. De Flyers bleef aanvallen en dat resulteerde na 9 minuten in de gelijkmaker.   Daarna breidde de Flyers de voorsprong uit naar 3-1 in de eerste periode.

In de tweede periode wist de UNIS Flyers 5 keer te scoren.   Met een 8-1 voorsprong voor de Flyers begon de derde periode. Dries Leirs maakte de eretreffer voor HYC waarna Prudden de eindstand op het scorebord zette met zijn tweede van de avond. Eindstand 10-2.   (Unis Flyers/ foto Nicolien Sijtsema / N).

Zondagavond om 20u  :  Replay HYC - Kemphanen Eindhoven.

LIVE stream straks / productie Kurt Vermylen.