U bent hier

Unizo : de provinciale winnaars KMO van het Jaar in de 3 categorieën

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen
25.10.2019 - 17.33u
Door: Mark Jaspers

Elk jaar kiest Unizo, samen met haar partners Liantis, Agentschap Innoveren & Ondernemen, KBC, Proximus, PwC, TNT, en een onafhankelijke jury de KMO van het Jaar.

De provinciale awardshow in de Antwerp Engineering Company was de afsluiter van het netwerk-event The Business Factory. Shane McLeod, hockeycoach van de Red Lions, bracht een inspirerende keynote.

Unizo Beloftevolle KMO van het Jaar: Exellys uit Mechelen

Exellys stoomt IT'ers, wetenschappers en ingenieurs met wetenschappelijk onderbouwde trainingssessies en intensieve coachingprogramma's klaar voor de arbeidsmarkt die snakt naar snel inzetbare STEM-profielen. Sinds zijn opstart in 2014 legt Exellys een jaarlijkse groeistijging van 50% voor. Intussen telt het bedrijf 150 medewerkers.

KMO Maakbedrijf van het Jaar: 3Bouw uit Westerlo

3Bouw uit Westerlo focust met zijn houtskeletwoningen op milieuvriendelijke en energiezuinige bouwoplossingen. Zaakvoerders Paul, Chris en Jef - de Vlaamse pioniers in de houtskeletbouwsector - willen het verschil maken met andere bedrijven in de bouwsector door in te zetten op opleidingen en de continue verbetering van hun product.

KMO Dienstenbedrijf van het Jaar: Roefs Group uit Antwerpen

Roefs Group is een bundeling van bedrijven in ruimen en reinigen die sinds juli 2015 onder dezelfde naam werken. Dat leverde een brede expertise op in reinigingsdiensten - van slibverwerking, over scheepsreiniging, tot industriële cleaning - waarbij veel aandacht wordt besteed aan nieuwe technologieën en circulair ondernemen. (udc)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto