U bent hier

Unizo : Heylen Vastgoed wint 4e Hart voor Ondernemers

Herentals | Neteland
14.02.2019 - 00.02u
Door: Herman Gezelle

And the winner is... Heylen Vastgoed wint het 4e Hart voor Ondernemers.  Zo'n 80 ondernemers kregen vanavond in Link 21 het 'verdict' te horen. 

'Volgens het bestuur van Unizo Neteland geeft het bedrijf blijk van gedurfd ondernemerschap en zorgt het voor een positieve uitstraling buiten de gemeentegrenzen', zegt Anja Van Nueten van Unizo Neteland.

'Om genomineerd te worden voor Het Hart moeten personen of bedrijven gevestigd zijn in Herentals, Herenthout of Olen, blijk geven van gedurfd ondernemerschap en zorgen voor uitstraling buiten de grenzen van de drie gemeenten waarbinnen Unizo Neteland actief is.

Tijdens onze jongste bestuursvergadering hebben de 15 leden gestemd op de 3 kanshebbers.  Biolandbouwer Bavo Verwimp en Patrik De Cat verpakkingsbedrijf Deca eindigden met een gelijk aantal stemmen, Heylen Vastgoed kwam als winnaar uit de bus.'

'2 keer verrast'

Heylen Vastgoed mocht een werk van kunstenaar René Jacques uit Olen mee naar huis nemen. 'We hebben instructie gekregen van René, het zal een mooie plaats krijgen in onze vergaderzaal in Herentals', aldus medezaakvoerder Cedric Vanhencxthoven. 'We zijn 2 keer verrast door Het Hart, eerst door de nominatie en vanavond door de overwinning. Dit is uiteraard zeer fijn en aangenaam.'

De laatste jaren richtte Heylen Vastgoed de blik stevig richting Mechelen en Antwerpen. 'We hebben zwaar ingezet op groei en expansie maar wel telkens vertrekkende vanuit het lokale. Dat past dus binnen het idee dat Unizo Neteland heeft over de winnaar van Het Hart. We bieden dienstverlening in de hele provincie dankzij plaatselijke kantoren. Het is onze ambitie om die groei te bestendigen en nog te versterken.'

Heylen Vastgoed werd in 2005 opgericht door Johan Heylen. Vandaag stelt het bedrijf 48 mensen tewerk in 10 kantoren verspreid over de hele provincie Antwerpen.

Sofi Van Ussel : 'Kwaliteit is een bindmiddel'

'Kwaliteit is een bindmiddel', zeg Sofi Van Ussel, provinciaal directeur UNIZO provincie Antwerpen. 'Mooi dat er zo'n prijzen zoals vanavond uitgereikt worden. Netwerken en mekaar ontmoeten is trouwens belangrijk, net als het sociaal weefsel verder opbouwen.

Het ondernemersnetwerk staat voor groei en welvaart.  UNIZO provincie Antwerpen behartigt de belangen van ondernemers bij de overheid, bij de sociale partners, in de media en de publieke opinie.

Via belangenbehartiging, advies, begeleiding en informatie werken we aan een ondernemersvriendelijk beleid in onze provincie', besluit Van Ussel.

De Unizo-werkgroep-Hart waren : Liesbet Cannaerts, Chantal Hanquet, Jan De Prins, Danny Van Thielen, G. Lathouwers en Anja van Nueten.

Dat alle Unizo-leden uit Neteland kunnen stemmen, maakt in de toekomst de toekenning van de prijs helemaal transparant.

Guy Verellen/ Nnieuws.
Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto