Hoorcentrum Aerts is maandagavond in Link21 tot 3e winnaar van Het Hart voor Ondernemers van Unizo verkozen. Herman Verbruggen (FC De Kampioenen) mocht voor zo'n 60 lokale ondernemers de avond leutig aan mekaar praten.

Aerts is de trotse opvolger van het team van Herentals Fietst/Feest (2017) en het Postrevalidatiecentrum van het AZ Herentals (2016).

Unizo Neteland bewondert het groeitraject van Tom Aerts en zijn team. Een ondernemer die vanuit zijn bakermat Herentals met een hart voor de regio onderneemt maar daarbuiten ook naam en faam maakt. Zo zetelt Tom als enige Belg in de raad van bestuur van EUHA (de Europese vakorganisatie van hoorapparaten).

Hoorcentrum Aerts toont dat je als handelaar ook mag dromen en ambities koesteren. Met 11 vestigingen kan Hoorcentrum Aerts vandaag al terugblikken op een schitterend parcours. Een terechte winnaar die als geen ander 'luisteren naar zijn klanten, zijn team en andere stakeholders' in de dagelijkse praktijk omzet. 

Het kunstwerk is van de hand van Clara Janssens.  (gv)

Op de groepsfoto : bestuursleden van UNIZO Neteland, Herman Verbruggen en winnaar Tom Aerts en zijn echtgenote Eveline Huys / foto's NNieuws.