UNIZO provincie Antwerpen zet het nieuwe jaar in met een vernieuwd kantoorconcept in de Kempen aan de Kleinhoefstraat 5 Geel.  Ondernemers en ondernemers in spe kunnen er vanaf nu terecht met al hun vragen over het ondernemerschap en de begeleidingstrajecten van UNIZO.

Sofi Van Ussel, provinciaal directeur : 'Het UNIZO ondernemingsloket werd vanaf 1 januari 2017 overgenomen door Zenito Ondernemingsloket en Zenito Sociaal Verzekeringsfonds.

Unizo beschikte tot dusver over 4 vestigingen in de Kempen: Westerlo, Herentals, Geel en Turnhout. Die hadden beperkte openingsuren. "Daar was ook ons Ondernemersloket ondergebracht, maar die zijn sinds 1 januari overgegaan naar Zenito. Op 1 januari 2018 fuseert Zenito trouwens met sociaal secretariaat ADMB", aldus de directeur.

Goede bereikbaarheid
"Dat laat ons toe om ons nog meer toe te leggen op het begeleiden van ondernemers van A tot Z", weet Sofi Van Ussel. "We zijn in Geel 4 dagen op 5 geopend en er zal hier continu iemand zijn. We hebben voor Officenter Geel gekozen omdat de bereikbaarheid zeer goed is. Tegelijk kunnen we een beroep doen op de onthaalservice en gebruikmaken van de vergaderruimtes, ook van die in het Officenter in Turnhout."

Unizo telt in de Kempen zo'n 3.000 leden. De organisatie heeft recent de regioraden opnieuw geïnstalleerd, waarin allerlei lokale ondernemers zijn vertegenwoordigd.

Op www.zenito.be vindt u het dichtsbijzijnde Zenito Ondernemingsloket. Hier kunt u terecht voor alle formaliteiten in verband met de opstart, wijzigingen of stopzetting van uw onderneming en voor vragen over uw sociaal verzekeringsfonds.

Door de fysieke verplaatsing van het loket, werd het voor UNIZO provincie Antwerpen een opportuniteit om voor de medewerkers van onze organisatie te voorzien in één locatie van waaruit samenwerken gefaciliteerd kan worden.

Met één duidelijk doel voor ogen: een versterkte aanwezigheid van UNIZO ten dienste van de ondernemer in de Kempen.

Wij zijn op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag ter beschikking van ondernemers.'

straks meer met foto's.