U bent hier

Unizo Neteland ondertussen volledig

Neteland | Provincie Antwerpen
02.09.2020 - 19.51u
Door: Lex Verellen

Sinds de doorstart van UNIZO Herentals in 2014 en de naamswijziging naar UNIZO Neteland in 2016, is de LOV nu één geheel.

UNIZO Neteland vertegenwoordigt sinds dit jaar meer dan 400 ondernemers uit de 5 gemeenten van het Neteland.

Op de 5e editie van het Hart voor Ondernemers, dit jaar, kondigde UNIZO Neteland de nakende uitbreiding van het samenwerkingsverband al aan. Nu maken Grobbendonk en Vorselaar een doorstart onder en in de koepel van UNIZO Neteland, dat sowieso al de gemeenten Herenthout, Herentals en Olen vertegenwoordigde.

Door zich te verenigen in het grotere geheel kunnen taken beter verdeeld worden en kan de lokale ondernemersvereniging zijn functie beter vervullen. Het 20-koppige bestuur van vrijwillige ondernemers uit het Neteland vertegenwoordigt nu dus meer dan 400 ondernemers uit de 5 gemeenten en hoopt er binnenkort nog veel meer te mogen verwelkomen.

Elkaar leren kennen, versterken en elkaars belangen behartigen, dat is de kerntaak die UNIZO Neteland zichzelf toeschrijft, met daarbij de steun van UNIZO Provincie Antwerpen en UNIZO Nationaal voor individuele begeleiding van ondernemers en opleidingstrajecten.

Voor elke gemeente is er binnen het bestuur een specifiek aanspreekpunt. Zo verzekert de LOV UNIZO Neteland een lokale vertegenwoordiging voor een lokale ondernemer.

Voor Grobbendonk is dat Mike Celis (CT Paramedics), voor Herenthout Liesbet Cannaerts (Liesbets Reiscenter), voor Herentals Gert Lathouwers (WIZZ), voor Olen Niki Van De Sande (Beneens) en voor Vorselaar Filip Van Den Broeck (Smile Events en Camping de 7 geitjes).

Duidelijke doelen

Jaarlijks engageert UNIZO Neteland zich om minimaal 6 lokale events voor ondernemers te organiseren.

Daarnaast worden ervaringen en kennis uit het Neteland uitgewisseld in de bestuursvergaderingen, Gecoro-raden, middenstandsvergaderingen en binnen het samenwerkingsverband Neteland om zo naar concrete doelstellingen te werken.

De eerstvolgende doelen zijn; de samenwerking met het gemeentebestuur versterken in Grobbendonk en Olen, zorgen dat ondernemers elkaar beter leren kennen in Olen en Vorselaar en tot slot samenwerkingen opzetten met grotere KMO's in Herentals. (unizo)

Team op de foto: vlnr. achteraan: Paul Peeters (Gruun Tuinen, Herenthout), Mike Celis (CT Paramedics, Grobbendonk), Fred Deliën (Q Project, Grobbendonk), Danny Van Thielen (Zakenkantoor Van Thielen, Herentals), Filip Van Den Broeck (Smile Events, Vorselaar), Gert Lathouwers (WIZZ, Herentals), Marino Bernardon (Blok Security, Herentals).

Vooraan:  Bart Broeckx (ABG Groep, Vorselaar), Anja Van Nueten (Passion For People, Herentals), Niki Van De Sande (Beneens, Olen), Liesbet Cannaerts (Liesbets Reiscenter, Herenthout).

(Niet op de foto: Jan De Prins (Bar4, Olen), Frieda Janssens (Companywise, Olen), Ans Leysen (Atrius Advocaten, Herentals), Stijn Mertens (DM Automotive, Grobbendonk), Sanne Debecker (Vivanda, Olen), Dieter Vandenbergh (Smile Events, Vorselaar), Dirk Willems (KBC, Cluster Herentals) / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Voetbaluitslagen Kempen Neteland zaterdag

Kempen regio | Neteland 24.10.2021 - 22.58u reading time3min

3 Amateur B

Voetbaluitslagen Neteland Kempen

Kempen regio | Neteland 24.10.2021 - 18.02u reading time3min

3 Amateur B

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto