U bent hier

Unizo : prijs 'Hart voor Ondernemers 2021' voor Paschka Olen

Grobbendonk | Herentals | Neteland | Olen | Vorselaar
10.02.2021 - 21.36u
Door: Herman Gezelle

De winnaars van Unizo Neteland 'Hart voor Ondernemers 2021' werden vanavond Dirk en Sabine van Paschka.  Ze nemen een schitterend kunstwerk van fotograaf, met een grote F, Adrie de Kok uit Vorselaar mee naar huis.

Het was een spannende online-race, tussen 3 bedrijven met elk hun eigen, uniek verhaal. Dirk van Bike-Inn (Herentals) kreeg silver, brons ging naar Manu van zwartopwit.be (Herenthout).

Sabine en Dirk (en hond Beau) van Paschka : hun verhaal

'Het verhaal van Paschka begon 50 jaar geleden in onze slagerij, waar we met  een keukenrobot de toenmalige Choc-Bloc maakten,' vertelt een superblije zaakvoerder Dirk. 'We boekten hiermee zoveel succes dat de combinatie met de slagerij niet meer haalbaar was.

In 2003 verhuisden we naar een nieuw gebouw op het industriegebied in Geel. In 2011 namen we Paschka over van onze concurrent.

Vandaag is Paschka een artisanaal streekproduct (smeerpasta) met een sterke marktpositie in Vlaanderen. Dat productontwikkeling één van onze stokpaardjes is, zie je in ons uitgebreide gamma.

Onze liefde waarmee we onze producten produceren, borrelt iedere dag weer over. Dit zorgt voor "bangelijk lekkere" smaken, én succes.'

In hun nieuw gebouw in aan de Stadsestraat Olen bieden ze vandaag werk aan 21 medewerkers. (pp)


imageMeer nieuws

Voetbaluitslagen Kempen Neteland zaterdag

Kempen regio | Neteland 24.10.2021 - 22.58u reading time3min

3 Amateur B

Voetbaluitslagen Neteland Kempen

Kempen regio | Neteland 24.10.2021 - 18.02u reading time3min

3 Amateur B

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto