U bent hier

UNIZO verkiest 3bouw uit Westerlo tot nationaal 'Maakbedrijf van het Jaar'

Provincie Antwerpen | Westerlo
05.12.2019 - 09.29u
Door: Mark Jaspers

UNIZO bekroonde 3bouw (duurzame houtskeletbouw) uit Westerlo tot nationaal "Maakbedrijf van het Jaar". Andere KMO-laureaten waren Comate (engineering & design) uit Leuven en 'Beloftevolle jonge KMO' Remotive (onderhoud en herstelling roterende machines) uit Evergem.

De uitreiking van de award vond plaats tijdens het druk bijgewoonde UNIZO-Topseminar in het ICC te Gent, in aanwezigheid van meer dan 920 KMO-bedrijfleiders.

Met deze verkiezing eist UNIZO extra aandacht op voor onze KMO's, als motor van onze economie. Ze nemen samen de helft van alle privé-tewerkstelling voor hun rekening.

'Maakbedrijf van het Jaar' 3bouw: meester in duurzame houtskeletbouw
In het land van de baksteen weten Paul Wens, Chris en Jef Imants van 3bouw houtskeletbouw uit Westerlo, toch alsmaar meer bouwers te bekoren, waarmee de teller van het bedrijf inmiddels al op 4.000 woningen staat.

Naast de geleverde bouwkwaliteit en de persoonlijke aanpak blijken, onder meer, de veel kortere bouwtijd en de uitstekende isolatiewaarden belangrijke argumenten om voor de houtskeletbouw van 3bouw te kiezen.

De jury was onder de indruk van het mooie parcours van het bedrijf, waarbij aandacht voor zowel de tevredenheid van de klanten als medewerkers centraal staat. Ook de stabiele, gezonde financiële structuur, en de grote aandacht voor constante innovatie op alle fronten konden de jury bekoren.
www.3bouw.be

3bouw

Deze KMO-awards zijn een initiatief in samenwerking met deze partners:
Partnerbalk

Op www.unizo.be/kmovanhetjaar vindt u een meer uitgebreide voorstelling van deze nationale laureaten, en van alle provinciale genomineerden.

imageMeer nieuws

Toneelstuk laat 60.000 Vlaamse leerlingen praten over pesten

Kempen regio | Vlaanderen 27.10.2020 - 10.59u movie (1) reading time1min

Theatermaker Arnaud Vandermeiren werkt aan een theaterstuk, spel en workshop 'Over Pesten'. Daarmee wil de acteur, vroeger zelf slachtoffer van pesterijen, de komende vijf jaar ruim 60.000 Vlaamse scholieren leren praten over pesten.

Vanaf september 2021 wil hij met het project naar middelbare scholen, jeugdbewegingen, culturele centra en de welzijnszorg trekken.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto