U bent hier

Update: Bobbejaanland opnieuw vrijgegeven door politie (2)

Kasterlee
16.09.2018 - 15.37u
Door: Herman Gezelle

Na de signalering vannacht van een gemaskerd persoon in Bobbejaanland, werd vanmorgen door de politie beslist de deuren van het park gesloten te houden voor bezoekers. "Veiligheid staat voor ons altijd voorop en dus namen we ook hier geen enkel risico." aldus de woordvoerder van het park.

"Een explosievenhond werd in allerijl opgetrommeld om het park te doorzoeken. Er werd uiteindelijk niets gevonden. Het park is opnieuw vrijgegeven door de politie en zal vrijdag geopend zijn zoals gepland in de kalender.

Bobbejaanland wenst zich nogmaals te excuseren voor het ongemak en staat in contact met de gedupeerde bezoekers om iedereen van een juiste oplossing te voorzien." (pp) Foto's Peter Verstraeten/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Opinie : 'Onduidelijke en versleten verkeersborden geven fout signaal'

Herentals 12.12.2019 - 01.02u reading time5min

De krijtlijnen voor het Vlaamse mobiliteitsbeleid werden in april 2019 in een Decreet  betreffende de basisbereikbaarheid hertekend. 'Het mobiliteitsbeleid is erop gericht de bereikbaarheid te garanderen voor een bruisende, actieve en welvarende samenleving. Iedereen moet zich kunnen ontplooien, werken, naar school gaan, spelen, winkelen en ontspannen.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto