Ondertussen is er nieuwe, aangepaste informatie beschikbaar over de werken in de Pastorijstraat en de regeling voor het schoolverkeer, bussen van De Lijn en plaatselijk verkeer. Over de planning van de omleidingen van de bussen vind je alles op de website van De Lijn (routeplanner).

De Pastorijstraat wordt vanaf dinsdagmorgen 1 oktober t.e.m. vrijdagavond 4 oktober volledig afgesloten in beide richtingen, en dit van aan de kerk tot aan de Kapelstraat. Zo kunnen de nutsmaatschappijen hun werken in alle veiligheid uitvoeren.

Bewoners van de Pastorijstraat kunnen tijdens deze 4 dagen hun wagen op de parking van de bibliotheek, via de Kapelstraat, parkeren.

Van vrijdagavond 4 oktober tot en met maandagavond 21 oktober geldt in de Pastorijstraat éénrichtingsverkeer van de kerk naar de Noord-Zuidlaan (Aveve).

Fietsers kunnen door de Pastorijstraat in beide richtingen fietsen. Op het ogenblik dat de straat is afgesloten (1 tot 4 oktober) is het aangeraden om ter hoogte van de werken af te stappen en te voet je weg te vervolgen. Respecteer a.u.b. deze veiligheidstips.

Voor plaatselijk en schoolverkeer

Het stuk tussen de Kempenstraat en de Noord-Zuidlaan blijft in beide richtingen open voor plaatselijk verkeer, schoolverkeer en bussen van de Lijn.

Het stuk tussen de Kapelstraat en de Kempenstraat blijft open voor éénrichtingsverkeer in de richting van de Noord-Zuidlaan.

De informatie over de werken in Turnhoutsebaan, Markt en Binnenpad uit het vorige bericht blijft behouden.