Op vrijdag 27 november kunnen sportievelingen in Geel terecht voor een recrea-tieve loopwedstrijd in een uniek kader. Het parcours van de Urban Run – Fluo Edi-tion loopt door en rond de gebouwen van de Geelse campus van Thomas More. Blacklights langs het parcours zorgen voor speciale lichteffecten.

Met twee ver-schillende afstanden (3 en 6 km) kan iedereen deelnemen.

Aan het evenement nemen niemand minder dan Wout van Aert en Niels Albert deel. De opbrengst is voor "Run To Walk Again", een initiatief van Marc Herre-mans. De organisatie van de Urban Run is in handen van de studenten Bedrijfs-en Officemanagement.
Urban Run – Fluo Edition

De "Urban Run" is een uniek concept voor loopwedstrijden. De deelnemers komen op plaatsen of in gebouwen waar ze nog nooit geweest zijn of waar ze nog nooit gelopen hebben.

In Geel zijn dat de gebouwen van de campus van Thomas More. Deelnemers kunnen kiezen uit twee verschillende afstanden (3 of 6 km) en kinderen tot twaalf jaar nemen gratis deel.

De lopers krijgen niet alleen een origineel parcours voorgeschoteld, de "Fluo Edition" zorgt voor een bijkomende dimensie. De deelnemers passeren op het parcours langs blacklights. In combinatie met een witte T-shirt en/of Fluo-verf geeft dit een mooi lichteffect. Een hapje en drankje, aangeboden met gezellige muziek maken het geheel compleet.

De Urban Run is een recreatief loopevenement waar vooral het fun-element centraal staat. Iedereen is welkom en het traject is haalbaar voor zowel sympathisanten als ervaren lopers.
Run To Walk Again De Urban Run in Geel is een initiatief van de studenten Bedrijfs- en Officemanagement.

Met dit loopevenement willen zij de mensen uitdagen, hen op een speciale en plezante manier laten sporten en daarbij een goed doel steunen. De opbrengst is voor "Run To Walk Again", een organisatie van Marc Herremans, die aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan-biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking.

Praktisch
• Vrijdag 27 november • Thomas More Campus Geel Kleinhoefstraat 4, Geel.

• Inschrijvingen:
o 5 euro voorinschrijving via geel.urbanrun@gmail.com
o 6 euro ter plaatse
o Kinderen tot 12 jaar mogen gratis deelnemen
• Het dragen van een hoofdlampje en/of een fluovestje wordt aanbevolen
• Alles wat fluorescerend is en het fluo-effect versterkt is welkom (lichtgevende bandjes, gezichtsverf, witte T-shirt, ...)
• Aanmelden en inschrijven kan vanaf 18u30
o 19u00: Vrije start 3 km
o 19u45: Vrije start 6 km.