Zaal Forum Berlaar presenteert op zaterdag 27 augustus een éénmalig en exclusief optreden van popcorn-ster Paul Craver uit de USA.


Het is een unicum om een artiest van dit kaliber LIVE op het podium te krijgen in België. Paul Craver is een rasechte all round artiest, entertainer en performer die een wervelende show kan neerzetten, op zijn Amerikaans.

Het muziekgenre zal iedereen kunnen bekoren gaande van oldies, swing, soul (covers van Barry White) en evergreens in de stijl van Tom Jones, Engelbert Humperdinck en Frank Sinatra. Na deze show volgt een knalparty bovenop met de beste oldies muziek.

Het gemeentebestuur van Berlaar is zeer verheugd deze artiest te mogen verwelkomen voor dit éénmalig optreden. Naar aanleiding hiervan wordt zaterdagnamiddag 27 augustus  een receptie aangeboden aan Paul Craver en vzw. Popcornoldies, de organisatie van dit event in Zaal Forum.

LET OP : het is een éénmalig en exclusief optreden voor Europa op verzoek en opdracht van www.popcornoldies.be

TICKETS : 15 € in voorverkoop , 17 € aan de kassa. Optreden & party inbegrepen.

Kaarten kunnen besteld worden per overschijving op banknummer : 068-2498871-81 van Vzw Popcornoldies, Geelsebaan 184,2470 Retie met vermelding uw naam en adres, en namen van personen waarvoor u betaalt. Gereserveerde en betaalde kaarten zullen klaarliggen aan de kassa van zaal Forum. Deuren open om 21 uur.

Alle info op www.popcornoldies.be

Luister op zondag om 8 en 24u naar Popcorncity op ThalsFM 105.7