U bent hier

VAB adviseert: "Start wagens niet wanneer ze onder water staan"

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
15.07.2021 - 07.02u
Door: Herman Gezelle

Pechverhelpingsdienst VAB waarschuwt weggebruikers voor ernstige motorschade aan hun voertuig door het hevige regenweer. VAB adviseert om wagens die onder water staan zeker niet te starten en indien mogelijk de wagen te laten staan.

De pechdienst VAB krijgt momenteel erg veel oproepen over wagens die in panne staan of bestuurders die hulp nodig hebben.

De oproepen komen voornamelijk uit de provincies Luik en Luxemburg. Ook in Limburg staan verschillende voertuigen in panne. Het grootste probleem is de bereikbaarheid van bepaalde regio's, zoals de regio rond Durbuy, die volledig is afgesloten voor alle verkeer.

Het grootste deel van de oproepen die VAB krijgt, zijn automobilisten die onderweg zijn en door te diep water rijden.

Het is momenteel op vele plaatsen zeer moeilijk om de exacte diepte van het water in te schatten, waardoor heel wat automobilisten zich vastrijden in diepe plassen. (VAB-VRTNWS)

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto