U bent hier

Vaccinatiecentrum Baldemore : 'Sneller je extra prik? Vervroeg je afspraak'

Kempen regio | Mol
04.01.2022 - 09.08u
Door: Herman Gezelle

Heb je als 18-plusser een uitnodiging met een voorgesteld prikmoment ontvangen voor de komende weken, maar wil je vroeger – bijvoorbeeld nog deze week - aan bod komen?

Het is bijzonder eenvoudig om zelf online je afspraak te vervroegen. Ook als je het voorgestelde prikmoment al bevestigd hebt, kan je gemakkelijk vervroegen. Miste je vorige week je afspraak voor je extra prik? Je kan voor de komende dagen een nieuw prikmoment inboeken.

Vaccinatiecentrum Baldemore levert alle mogelijke inspanningen om de campagne voor de extra prik zo snel mogelijk te laten verlopen. Deze snelheid is bijzonder belangrijk in het licht van de oprukkende omikronvariant.

Hoe je afspraak vervroegen?

Inmiddels ontving elke 18-plusser een voorstel voor een prikmoment. Je ontving hierover een e-mail of/en ontvangt nog een uitnodigingsbrief in je bus. In elk geval heb je steeds de mogelijkheid om je voorgestelde afspraak te vervroegen naar andere beschikbare data.

De komende dagen vaccineren we iedere dag en hebben we nog heel wat vrije tijdssloten. Wanneer vereist voorzien we zelfs nog bijkomende mogelijkheden.

Je kan je afspraak eenvoudig vervroegen via de link in je e-mail of de QR-code op je brief. In een volgende stap zie je voor de komende dagen de beschikbare prikmomenten in het vaccinatiecentrum, waarna je een vroeger moment kan selecteren.

Via deze link kan je ook aan de slag op basis van je persoonlijke vaccinatiecode: https://www.laatjevaccineren.be/opties-vaccinatie-uitnodiging.

Lukt het niet online? Bel dan naar het callcenter van het vaccinatiecentrum op het 014 38 90 47.

Je afspraak al bevestigd? Ook dan kan je nog vervroegen

Bevestigde je eerder al de voorgestelde afspraak van je uitnodiging? Ook dan kan je nog vervroegen. Hiervoor moet je eerst je bevestigde afspraak annuleren via de knop 'annuleren' die je terugvindt in je bevestigingsmail.

Als volgende stap kan je onmiddellijk kiezen om een nieuwe afspraak te boeken via je persoonlijke vaccinatiecode. Vervolgens bekijk je de mogelijkheden van het vaccinatiecentrum voor een vroeger prikmoment.

Je extra prik gemist?

Heb je om een of andere reden je afspraak voor een extra prik de afgelopen dagen gemist? Geen nood, je kan eenvoudig een nieuwe afspraak inboeken aan de hand van je persoonlijke vaccinatiecode, de QR-code op je uitnodigingsbrief of de linken in je uitnodigingsmail. Op deze link kan je met je persoonlijke vaccinatiecode terecht.

Meer info: vaccinatiecentrum Baldemore, 014 38 90 47, www.vaccinatiecentrumbaldemore.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto