Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vaccinatiecentrum Teunenberg Olen operationeel : '2.500 boosterprikken per dag'

Vanccin
URL

In het vaccinatiecentrum van Eerstelijnszone Middenkempen op het ex-militair domein Teunenberg Olen krijgen vandaag 1.000 inwoners uit Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Kasterlee, Lille, Olen en Vorselaar hun volgende booster tegen het Covid-19-virus. 'Vanaf nu woensdag schakelen over naar een capaciteit van 2.500 vaccinaties per dag', weet centrumverantwoordelijke Filip Borghs.

'We hebben de afgelopen jaren heel wat ervaring opgedaan. Soms ook met de inrichting van een vaccinatiecentrum voor een korte periode. Ook de vrijwilligers die er in en rond het gebouw voor zorgen dat alles op wieltjes loopt, weten ondertussen wat de essentie van hun taak is.  Het gaat erg vlot.  Met dank voor hun inzet.'

Het vaccinatiecentrum opende vandaag 12 september en sluit eind oktober. 6 dagen per week worden er tussen 9 en 20 uur vaccinaties gezet. Afhankelijk van de grootte van de vraag kunnen die openingsuren nog aangepast worden.

Een afspraak maken

Voor de boostervaccintatie kan je een afspraak maken in het vaccinatiecentrum. Dit doe je met de code in je uitnodiging via covidvaccin.be. Lukt het niet online? Neem dan contact op met het callcenter tel. 014 80 09 80.

Heb je vragen over de herfstbooster? Check laatjevaccineren.be

Het vaccinatiecentrum aan Teunenberg Olen is goed bereikbaar met de wagen en er is genoeg parkeerplaats voorzien. 

Als je via het openbaar vervoer naar het vaccinatiecentrum gaat, kan je buslijnen 540, 542 of 946 nemen tot halte Olen Bulestraat. Vanaf daar is het nog een kilometer wandelen of fietsen. 

Boerenkrijglaan 51b, Olen, België

Vanccin

Deel dit artikel