Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vader en zoon (16) opgepakt voor drugshandel in Itegem

politie Heist
Een jongeman van 16 uit Itegem is samen met z'n vader opgepakt op verdenking van drugshandel. Bij een huiszoeking bij de jongen thuis vond politie Heist 770 gram cannabis, XTC en €3.600 cash. De vader werd voorgeleid voor de onderzoeksrechter, de zoon voor de jeugdrechter. Allebei werden ze vrijgelaten, onder strikte voorwaarden.
 
'Vorige week woensdag werden er in het centrum van Itegem 6 jongeren gecontroleerd op het bezit van drugs', zegt de woordvoerder politie Heist.  'De jongeren liepen in het vizier van de politie en konden ook gevat worden door de oplettendheid van de interventieploeg.
Een 16-jarige sloeg op de vlucht bij de controle maar werd later opgepakt in de buurt. Hij werd verdacht van de verkoop van verdovende middelen. Een 20-jarige werd eveneens verdacht van de verkoop van verdovende middelen. De andere minderjarigen werden in het bezit getroffen van gebruikershoeveelheden.
 
Tijdens de huiszoekingen die hierop volgden werden cannabis (770gr) en XTC aangetroffen, alsook een hoeveelheid cash geld ter waarde van €3.600 bij de vermeende 16-jarige dealer. Zijn vader werd eveneens gearresteerd op verdenking van drugshandel.
De vader en zoon werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Beiden zijn vrij gelaten onder voorwaarden.' Foto politie Heist.
politie Heist

Deel dit artikel