U bent hier

Valentijnsontbijt ouderraad VBS 't Klavertje Noorderwijk

Herentals
16.01.2019 - 11.22u
Door: Mark Jaspers

Liefde gaat boven alles, en daar wil de Ouderraad van VBS ’t Klavertje in Noorderwijk voor zorgen. Met Valentijn geven geliefden elkaar alle aandacht, en net op dat aspect speelt de Ouderraad al jaren in met een heerlijk ontbijt. Dit jaar gebeurt dat op zondag 10 februari.

Extra verrassend dus, want je zal als ‘schenker’ van het ontbijt supergoeie punten scoren bij je partner als je 4 dagen eerder al met een Valentijnsgeschenk komt aandraven. "Al een aantal jaar zorgen we als Ouderraad voor een superheerlijk ontbijt voor ouders, vrienden en familieleden van onze schoolgaande kinderen.

Met heel veel enthousiaste ouders zetten we ons een weekend aan het werk om lekkere ontbijtjes aan huis te leveren.", vertelt Manu van der Aalst, voorzitter van de Ouderraad.

Noorderwijkse ouders bestellen massaal Valentijnsontbijt

Dit jaar verwacht de Ouderraad maar liefst 700 ontbijten te leveren op 120 verschillende adressen, verspreid over Noorderwijk en de omliggende gemeenten. "Een heuse klus, maar dankzij onze fantastische sponsors en de vele helpende handjes, ontvangen we jaarlijks meer en meer complimenten van de ouders van onze scholen in Noorderwijk."

Het Valentijnsontbijt, zelfs in je pyjama thuis

Het ontbijt wordt gratis bij je thuis geleverd door één van onze vele chauffeurs als je in Noorderwijk of de omliggende gemeenten Herentals, Morkhoven, Wiekevorst, Herenthout, Voortkapel of Olen Centrum woont. Bij het plaatsen van je bestelling kan je ook aangeven hoe laat je de levering wenst.

Er zijn maar liefst 3 tijdslots om je ontbijt thuis te ontvangen. Dus zowel de vroege vogels (tussen 7-8u), de gemiddelde ontwaker (tussen 8-9u) en de langslapers (tussen 9-10u) kunnen thuis in hun pyjama getrakteerd worden op een heerlijk ontbijt. Voor wie niet kan wachten of niet in de omliggende gemeenten woont, is er ook de mogelijkheid voorzien het ontbijt zelf af te halen in Noorderwijk.

Voor ieder wat wils

"Via de website van de Ouderraad (www.ouderraad.org) bestel je makkelijk het ontbijt van je keuze", aldus Manu. Er is voor ieder wat wils. Zo is er een ontbijt voor volwassenen (€9,00) en voor kinderen (€6,00), en kan je ook kiezen voor een vegetarisch ontbijt als je dat wenst.

"Mede dankzij onze sponsors kan iedereen genieten van lekkere pistolets, sandwiches, croissants, chocoladebroodjes, kaas, kippenwit, appel, confituur, boter en een fruitsapje. Er is zelfs een lekker zuiveldessertje voor iedereen voorzien én een kleine attentie van ons als Ouderraad. En de kinderen? Die krijgen nog een extra geschenkje mee." Bestellen kan nog tot 25 januari 2019.

Ten voordele van de ontwikkeling van de Noorderwijkse schoolkinderen

Alle vestigingen van VBS ’t Klavertje (de Bijenkorf, de Ringeling, de Zandkorrel en het Mierennest) varen hier wel bij aangezien het hele ontbijt – en alle andere activiteiten van de Ouderraad – worden georganiseerd ten voordele van de ontwikkeling van onze Noorderwijkse scholen.

"De leerkrachten en directie mogen zelf projecten voorleggen die we geheel of gedeeltelijk mee financieren. Zo kunnen onze kinderen én de school zich nog meer ontwikkelen tijdens hun leertrajecten."

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto