Plastigi uit Herentals lanceert een opvallend vernieuwende en stijlvolle lijn : Valiente® designartikels.  NNieuws sprak met Françoise Rombaut van Marketing Valiente op de Horeca Expo Gent.    

'Onder het motto, stilstaan is achteruitgaan, rijpte op Plastigi het plan om te diversifiëren en een eigen designlijn uit te bouwen', weet Françoise Rombaut.  'Vanuit deze droom ontstond Valiente®, designartikels van hoogwaardige kunststof. Vernieuwend en stijlvol, voor een veeleisend publiek.' 

De ICEBUCKET© rijzige ijsemmer

'Eender welke fles, gekoeld met ijsblokjes voor een namiddag verfrissing en relax genieten op je ligbedje in de zon. Beginnen de kriebels al te komen? Verkrijgbaar als Classic of met tafelblad. 

De Icebucket© is de ideale eyecatcher met het logo van je firma op events of VIP arrangementen, horeca of bij het onthaal van je bedrijf', tovert Françoise enkele originele voorbeelden tevoorschijn. 

De BABYBUCKET©, FLOWERPOT©, BEERGLASS©, BEERTHRONE© maken het catchy gamma rond.  Een absolute aanrader wil je écht gezien worden.  Day & Night.

Valiente®  Plastigi. Lenskensdijk 3 (Hezewijk), Herentals  tel.: +32 14285830  info@valiente.be

Guy Verellen / NNieuws.