Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Van Eccelpoel : boeiend werkbezoek aan champagne Krug @Reims

KRUG
URL

Maandag bracht een 6-koppige Herentalse delegatie van Wijnen Van Eccelpoel een uniek werkbezoek aan het wereldvermaarde champagnehuis Krug in Reims. CEO Cha Van Eccelpoel en zijn team blijven hun professionele carrière van oudsher gepassioneerd door het ultieme summum, de allerbeste kwaliteit in wijnen en gastronomie.

Renilde, Lawrence, Koen en Luc maakten ook bij Krug deel uit van deze gedrevenheid. Krug werd voor één dag de centrale uitdaging. 

Krug: het ultieme meesterwerk Claire Li van de Moët-Hennessy-Krug-groep: 'Opvallend is dat Krug als prestigieuse champagne het erg goed blijft doen op de wereldmarkt.  Er is geen invloed van de recessie voelbaar bij ons.

'Mylène Soulas van Krug: 'Al onze champagnes zijn stuk voor stuk meesterwerken, kwaliteit staat voorop. Krug is net als een symfonie: een compositie waar alle instrumenten tegelijk spelen en elkaar in harmonie aanvullen. De blend van deze prachtige champagne bestaat uit 25 cru’s afkomstig van 6 tot wel 10 verschillende jaargangen.

We gebruiken nog altijd de traditionele eiken vaten.'Het werd een memorabele dag voor het selecte Herentalse gezelschap: een ontdekkingstocht in hemelse perfectie en harmonie. Da's champagne Krug."  

De appreciatie van de delegatie: KRUG Grande Cuvée en Krug 1998

"De assemblage is in topvorm: grandioos versmolten en een bijzonder fijne textuur. Complexe neus en smaak, gedomineerd door noten en honing. Rijke stijl, zo kenmerkend voor Krug. De afdronk is lang en majestueus.Gemaakt van zo'n 50 wijnen uit 25 'cru's' van 10 verschillende vintages.

Krug spreekt hier van een multi-vintage."

KRUG Rosé

"Zeer lichte roze kleur met kenmerkende rijke neus van Krug. De symfonie van volle, complexe aroma's wordt ondersteund door een accent van framboos.

KRUG en Van ECCELPOEL

Het hele gamma van champagne Krug vind je bij Van Eccelpoel, Lierseweg 20 in Herentals.

De beste wijnen tegen scherpe prijzen: gemakkelijk online te bestellen.

Vanaf het najaar 2009 krijgt iedere wijnliefhebber een speciale Krug-promo bij Van Eccelpoel.   Extra info Krug Later meer over Krug en interviews onder de rubriek faits divers gastronomie.

Guy Verellen / NNieuws.

KRUG

Deel dit artikel