Van Houdt Mobility op de Lierseweg 308 Herentals investeerde €700.000 in een splinternieuwe SUZUKI showroom.  Afgelopen weekend kon je de impossant ogende en tevens grootste SUZUKI toonzaal in België al bewonderen.  Tijdens het Autosalon is de showroom iedere dag en ook op zondagen open. Later volgt nog een officiële opening. 

Je ontdekt er topcondities voor het Japans topmerk.  Algemeen directeur Edwin Van Houdt : 'De nagelnieuwe toonzaal ging net voor het Autosalon 2015 officiëel open. Met z'n 700m2 is de showroom meteen de grootste SUZUKI toonzaal in België.

We hebben rekening gehouden met een hoog ecogehalte : vloerverwarming, warmtepomp, pv-zonnepanelen, en heel wat duurzame technische snufjes.'

SUZUKI VITARA 2015 in primeur


Edwin Van Houdt : 'De klant gaat er zich meteen thuis voelen en er alle hypermoderne aspecten van het SUZUKI gamma kunnen bewonderen. Méér dan 25 hot-nieuwe SUZUKI's staan klaar om ontdekt te worden. De allernieuwste SUZUKI VITARA 2015 gaat ook bij ons gensters slaan. Bekijk de video.

Daarnaast blijft de succesvolle actie 'stockwagens' verder lopen. Onze Suzuki activiteiten zijn verdeeld over 2 vestigingen : Geel en Herentals.'


Van Houdt Mobility is SUZUKI hoofdverdeler voor de Kempen en omstreken, en behoort tot de Van Houdt Groep.

Op de foto : Algemeen Directeur Edwin Van Houdt met sales manager Eric. Foto's Guy Verellen / NNieuws.

NNieuwsredacteur Ludo rijdt met een SUZUKI Swift. Zijn indruk bevestigt al het goede van SUZUKI. Ludo Coenen: "Het is een trendy ogende, heel vlotte wagen. Snel, wendbaar, vlot parkerend."