U bent hier

Van Moer Logistics deelt 2.500 koffies uit voor 'Dag van de Vrachtwagenchauffeur'

Internationaal | Kempen regio | Nationaal | Provincie Antwerpen
09.12.2021 - 16.49u
Door: Herman Gezelle

Vandaag werd de nationale 'Dag van de vrachtwagenchauffeur' gevierd. Op deze manier wilt de sector het beroep van vrachtwagenchauffeur op een positieve manier in het daglicht zetten.

Reden genoeg voor de Antwerpse havenschepen De Ridder om één van de vele bedrijven die het initiatief ondersteunen een bezoek te brengen. Ze ging langs bij logistiek bedrijf Van Moer Logistics, dat vandaag 2.500 koffies uitdeelt aan alle vrachtwagenchauffeurs.

De 'Dag van de Vrachtwagenchauffeur' is een initiatief van Febetra waarbij alle vrachtwagenchauffeurs extra in de bloemetjes worden gezet. Samen met talloze enthousiaste partners worden er verschillende acties georganiseerd om de vrachtwagenchauffeurs die extra erkenning te geven die ze verdienen.

Daarom delen ze vandaag bij Van Moer Logistics 2.500 thermossen met koffie en wafeltjes uit aan alle vrachtwagenchauffeurs die zich bij één van hun 17 deelnemend locaties in Antwerpen, Gent of Brussel aanmelden.

Daarnaast krijgen de chauffeurs ook een flyer mee met daarop een QR—code waarbij een persoonlijke videoboodschap verschijnt van Jo Van Moer, eigenaar en CEO van Van Moer logistics. Ook wordt er een kerstbal overhandigd met daarin een kraslotje met een unieke code. Met die code maken de chauffeurs kans op mooie prijzen zoals bijvoorbeeld een iPhone, bluetooth speakerset of een hotelovernachting.

Jo Van Moer: "De job als vrachtwagenchauffeur wordt er niet makkelijker op, de files en de hoge werkdruk vragen alsmaar meer inspanningen van onze medewerkers.

Toch zijn er nog altijd chauffeurs die dagelijks deze uitdagingen trotseren met enorm veel passie voor de stiel. En daarom willen we iedere chauffeur vandaag persoonlijk bedanken voor hun toewijding. Het is mede dankzij hen dat onze economie blijft draaien."   Havenschepen A. De Ridder: "Deze dag in het teken van onze vrachtwagenchauffeurs is een terechte blijk van waardering voor hen. Ik steek dan ook maar al te graag de handen uit de mouwen om onze chauffeurs van een lekkere warme koffie te voorzien. We mogen tenslotte niet vergeten hoe deze mensen tijdens de coronacrisis, in vaak moeilijke omstandigheden, de bevoorrading van ons land hebben verzekerd en nog steeds verzekeren."

Het initiatief wordt morgen verder gezet waarbij chauffeurs die interesse hebben in een job bij Van Moer Logistics getrakteerd worden op een pakje friet terwijl ze een gemoedelijk gesprek kunnen voeren met de transportplanners en chauffeurscoördinators van Van Moer Logistics.

Jo Van Moer: "Ook wij zijn nog volop op zoek naar nieuwe collega's, we willen hen dan ook de kans geven om op een informele manier ons bedrijf en onze mensen beter te leren kennen.

Als chauffeurs de overweging maken om bij ons te komen werken, willen we dat ze voldoende geïnformeerd zijn over onze cultuur en werkwijze, zodat ze zelfverzekerd aan hun nieuwe job kunnen beginnen."

Over Van Moer Logistics

Van Moer Logistics is een groeiende logistieke dienstverlener die op maat gemaakte logistieke oplossingen aanbiedt. De groep is actief in transport, distributie, opslag, intermodale logistiek en tank container logistiek.

Jo Van Moer en Anne Verstraeten richtten het bedrijf op in 1990 met 2 vrachtwagens en groeiden uit tot een geïntegreerde logistieke dienstverlener.

Met 23 locaties in België en Roemenië concentreert Van Moer Logistics zich op het bouwen van duurzame partnerrelaties waarbij ze luisteren naar de behoeften van hun klanten om hun processen verder te optimaliseren.

De groep telt inmiddels 500 vrachtwagens, 450.000 M2 aan magazijnoppervlakte en 9 binnenschepen. Samen met 1.500 medewerkers bouwen Jo en Anne elke dag verder aan hun familiebedrijf met een duurzame en innovatieve visie.
Meer informatie: Van Moer Logistics | Transport & Logistic Service

Willy Ysewijn/NNieuws - bron Van Moer Logistics.
Meer nieuws

Dansen in het maanlicht voor Make-A-Wish La Luna Deluxe op Heistse berg

Dansen in het maanlicht voor Make-A-Wish La Luna Deluxe op Heistse berg
Heist op den Berg | Kempen regio | Neteland 25.05.2022 - 01.39u

Silver Story Festival brengt muziek, theater en foodies naar Zilvermeer

Kempen regio | Mol | Nationaal 24.05.2022 - 17.08u

Hinder voor bus en tram door staking openbare sector op 31/5

 Hinder voor bus en tram door staking openbare sector op 31/5
Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 24.05.2022 - 16.51u

Opening Week van de Bij in Kessel op zondag 29 mei

Opening Week van de Bij in Kessel op zondag 29 mei
EU | Kempen regio | Nationaal | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 24.05.2022 - 16.49u

HIK CVO Geel met info-moment : niet te missen

HIK CVO Geel met info-moment : niet te missen
Geel | Kempen regio 24.05.2022 - 16.11u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto