Een verhaal van 3 hardwerkende broers die Beirut Palace Restaurant in Mechelen centrum uitbaten, een authentiek Libanees restaurant. "We willen naast fantastisch eten ook een onvergetelijke ervaring aanbieden."

3 hardwerkende broers

De oudste broer, Hana, runt samen met Tumas, de jongste broer, Carlo's garage in Sint-Katelijne-Waver. Hana is de herder van het trio die waakt over zijn jongere broers. "Wij staan dag en nacht voor onze klanten klaar!"

David combineerde de studies marketing en fiscaliteit. Hij is een echte alleskunner die ook een succesvolle shishabar uitbaat in Mechelen. "In de voormiddag doe ik alle administratie en fiscaliteit van onze ondernemingen. In de namiddag en avond run ik mijn zaak."

Last but not least, Tumas, de jongste broer. De oudere broers in koor: "Hij is degene die met het meeste talent geboren is." Tumas doorliep de nationale jeugdreeksen als voetballer bij Lierse en werd zelfs opgeroepen voor de U15 en U16 van de Rode Duivels. Wat een ongelofelijke eer.

"Vroeger had ik 2 interesses, namelijk voetbal en lekker Libanees eten. Ondertussen is de Libanese keuken mijn passie geworden en wil ik iedereen laten kennis maken met het beste van de Libanese keuken", aldus Tumas.
In de Libanese wandelgangen wordt Beirut Palace Restaurant alvast geroemd als 'Beste Libanese Restaurant' in België. "Van alle uithoeken in de Benelux mochten wij al klanten verwelkomen."

Een authentieke, Libanese culinaire ervaring in centrum Mechelen
Libanezen staan bekend als harde werkers maar hun gevoel voor humor is ook nooit ver weg. Verder ligt voor hen de focus op het verzorgen van een fantastische klantenervaring.

Voor het lekkerste Libanees eten en een authentieke, Libanese ervaring, kan je bij Beirut Palace Restaurant terecht.

"Heb je onze Fattoush (frisse huisgemaakte salade) of Beirut Mixed grill al geproefd?"

Ook de beoordelingen op Takeaway zijn uitmuntend. 4,7 / 5 op 44 beoordelingen, ongezien hoge scores.

Staat het water al in je mond? Ontdek deze verborgen parel te Mechelen en laat je smaakpapillen verwennen door het beste van de Libanese keuken!

https://beirutpalacerestaurant.be/