U bent hier

Vandaag verschijnt nieuwe boek van Nathalie Van Dender uit Herentals

Herentals
30.10.2018 - 11.44u
Door: Mark Jaspers

Erfenistwister : het nieuwe boek van Nathalie Van Dender uit Herentals is verschenen. Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Steven werd wakker na een avondje uit in een kamer dat vreemd voor hem was. Hij kan zich niets meer herinneren van de bewuste avond. En gaat dan ook tijdens zijn wekenlange ontvoering op zoek naar de waarheid.

Wat doet hij hier? Waar is hier juist? Wie heeft hem in deze bizarre situatie gebracht en hoe kan hij hieruit ontsnappen? Doorheen zijn verblijf vindt hij steeds meer aanwijzingen om tot de waarheid te komen. Maar zal hij de volledige waarheid kunnen achterhalen en kunnen ontsnappen uit de klauwen van de hebberige ontvoerders?

Over de auteur

Nathalie Van Dender (1995) is een student die haar studies heeft moeten staken door een plotse spoedoperatie. De tijd die hierdoor vrijkwam zette haar aan tot schrijven. Het begon als tijdverdrijf met een kort verhaaltje, dat steeds groter werd en uitmondde in een boek. Ze las altijd graag misdaadromans en thrillers en wilde dan ook graag zelf eens eentje schrijven.

Boekgegevens

Titel: Erfenistwister
Auteur: Nathalie Van Dender

Verschijningsdatum: 26-10-2018 Aantal pagina's: 196
ISBN: 9789402248487 Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 19,99 Uitvoering Paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België.

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto