U bent hier

Vandenbempt: "Als we speculeren komt Carrasco in de ploeg en verdwijnt Mertens"

Internationaal | Nationaal | Vlaanderen
24.03.2019 - 10.14u
Door: Herman Gezelle

Na de overwinning tegen Rusland (3-1) kijken de Rode Duivels vanavond Cyprus in de ogen in de voorrondes van Euro 2020. Onze commentator Peter Vandenbempt verwacht Yannick Carrasco in de ploeg.

Mertens toch de minste tegen Rusland

Groot nieuws was er gisteren op de persconferentie niet.

De bondscoach heeft wel al een naam vrijgegeven voor de basis, maar een verrrassing is dat niet. Vermaelen zal spelen, maar dat heeft niets met de afwezigheid van Boyata te maken. Dat was zo voorzien.

Op de vraag of Carrasco zijn plaats kwijt is aan Thorgan Hazard, die het prima
heeft gedaan tegen Rusland, heeft Martinez gezegd: "Helemaal niet. Carrasco heeft ons al veel bijgebracht en doet het goed in China."

Cyprus - België : vanavond 20.45u op Radio 1 (VRTNWS).

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto