U bent hier

VanRoey.be goes Mechelen

Kempen regio | Vlaanderen
14.09.2015 - 08.42u
Door: Herman Gezelle

VanRoey.be neemt de B2B activiteiten van Aksioma over en opent een derde vestiging in de gebouwen van BULO Mechelen.   VanRoey.be uit Turnhout en Geel maakt vandaag én de opening van een derde vestiging in Mechelen in de gebouwen van BULO én de overname van de businessactiviteiten van Aksioma bvba bekend.

Vanaf 29 oktober zijn de klanten van VanRoey.be én Aksioma welkom op deze locatie. VanRoey.be zet hiermee haar opmars als strategische ICT-partner en –dienstverlener verder.

Dit zijn belangrijke stappen in de groeistrategie van VanRoey.be en verstevigt haar positie in de regio Antwerpen-Mechelen-Brussel.

Pat Van Roey, stichter en General Manager VanRoey.be: "De laatste jaren maakte VanRoey.be een mooi groeitraject door. Dankzij onze continue investeringen in de expertise van onze mensen en in partnerships met innoverende topmerken, overtuigen we vandaag steeds meer klanten in Vlaanderen én Wallonië.

De overname van Aksioma geeft ons de slagkracht die we nodig hebben om nog verder te groeien. Ze is strategisch omdat het ons team én klantenbestand uitbreidt in een belangrijke regio.

De evidente volgende stap was dan ook het openen van een derde filiaal in de regio Mechelen. Vanuit onze kantoren in de gebouwen van BULO zullen we onze bestaande en nieuwe klanten optimaal bedienen. "

Aksioma maakte – net als VanRoey.be - deel uit van de QCom Groep. Voor de klanten van Aksioma zal er dus weinig veranderen, beide bedrijven werken op een erg gelijkaardige manier. Bij het versterkte VanRoey.be kunnen ze blijven genieten van professionele ICT-oplossingen en –diensten op het vlak van security, cloud, mobile en applications.

Over VanRoey.be
VanRoey.be is een award winnende ICT-onderneming met meer dan 20 jaar ervaring. Ze overtuigt haar klanten door de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen in een strategisch voordeel. Uitmuntende service en kwaliteit kunnen we enkel bieden omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen. VanRoey.be zoekt continu nieuwe medewerkers.

Heb je zin om te werken met fijne mensen, de nieuwste technologieën & topklanten? Onze 3 kantoren (Turnhout, Geel en Mechelen) maken deel uit van een boeiend en bloeiend groeibedrijf! Meer weten? www.vanroey.be

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto