U bent hier

VanRoey.be neemt LogiQstar over

Internationaal | Kempen regio | Vlaanderen
13.02.2016 - 00.58u
Door: Herman Gezelle

Vrijdag nam de Van Roey ICT Group LogiQstar over, met hoofdzetel in de Antwerpse haven en partnerships in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal, Denemarken en Oekraïne. Opnieuw een grote stap in de internationale groeistrategie van de Van Roey ICT Groep. De klanten van LogiQstar zijn grote internationale logistieke dienstverleners: havenbedrijven, douanekantoren, expediteurs en logistieke bedrijven.

Zij beheren hun complexe operationele en financiële bedrijfsprocessen op een eenvoudige en transparante manier dankzij het unieke softwareplatform LogiQstar. Gebouwd op en gecertifieerd voor Microsoft Dynamics NAV.

General Manager Pat Van Roey: "Bij deze beslissing hebben verschillende elementen meegespeeld. Natuurlijk geloven wij rotsvast in de oplossing die LogiQstar logistieke dienstverleners aanbiedt. Gesterkt door de salesexpertise van het VanRoey.be-team willen wij de klantenportefeuille nog sterk uitbreiden. Dat dit wereldwijd zal gebeuren, mag gezien de sector niet verbazen.

LogiQstar is een exportproduct. Het was al lang een droom om mijn bedrijf internationaal te laten doorgroeien. Ook om de ambitieuze mensen uit mijn team de kans te geven verder te groeien."

Een ander belangrijk element dat meespeelde was het feit dat LogiQstar een gecertifieerde Microsoft Dynamics NAV applicatie is. Pat Van Roey: "Dit is een handelsmerk voor ERP (Enterprise Resource Planning) en CRM (Customer Relationship Management). Het bestaande Dynamics NAV team wordt hierdoor nog versterkt. We zullen de naam LogiQstar trouwens verder blijven gebruiken."

Ook het bestaande team en de aandeelhouders van LogiQstar geloven rotsvast in de overname. General Manager Eric Robbeets: "Deze overname was nodig om de positie van LogiQstar zowel nationaal als internationaal te verstevigen. Met Van Roey als partner krijgen onze klanten meer zekerheid. Het dienstenpakket van de Van Roey Group is ook veel breder, met Security, Cloud, Mobile en Applications als speerpunten."

www.LogiQstar.com
LogiQstar is een uniek softwarepakket voor logistieke dienstverleners. Vanuit 1 transparant platform worden hun complexe operationele en financiële bedrijfsprocessen eenvoudig te beheren en beheersen. Wereldwijd gebruiken honderden medewerkers van havenbedrijven, expediteurs, douane-agentschappen en logistieke bedrijven LogiQstar.

Alle bedrijfsdata, vanaf het eerste contact met de klant of leverancier, over de handling, tot aan de facturatie en betaling, zijn altijd raadpleegbaar én bruikbaar door elke betrokken partij. Zonder papieren documenten. Zonder dubbele ingaven van data. Het platform ondersteunt truck-, water-, trein- en luchtvracht en biedt verschillende functionaliteiten in modules.

LogiQstar creëert documenten die voldoen aan specifieke eisen van de klant en de actuele wetten en overheidsregels.

LogiQstar werd ontwikkeld door een team van experts met wereldwijde ervaring in de ontwikkeling en implementatie van financiële en logistieke oplossingen. Om continuïteit en technologische vernieuwing van het platform te garanderen, werd het gebouwd op de internationaal ondersteunde ERP-software Microsoft Dynamics NAV.

Hierdoor is de oplossing ook volledig geïntegreerd met andere Microsoft oplossingen zoals SQL, Office365, Outlook en Sharepoint.

Enkele belangrijke klanten zijn vandaag Molenbergnatie, Novanatie, Nova & Hesse-Noord Natie, Manuport Logistics, Cargoflow, MT Art Services, Interfracht, Seamodal, Sea-invest en Penta Shipping Group.

Van Roey ICT Group. ICT is strategie
VanRoey.be en Webstore.be maken samen deel uit van de Van Roey ICT Group. VanRoey.be is strategische ICT-partner van haar klanten met een focus op Security, Cloud, Mobile en Applications. VanRoey.be is een toonaangevende onderneming, met vestigingen in Turnhout, Geel en Mechelen en is gepassioneerd door de mogelijkheden van ICT.

Dankzij 20 jaar ervaring, met zorg gekozen oplossingen en partners en een team van experts zorgen wij ervoor dat u een betrouwbare en succesvolle zakenpartner blijft: wendbaar, snel, veilig en mobiel, net als VanRoey.be zelf.

We kwamen de voorbije jaren veelvuldig in de spotlights met klinkende awards zoals Onderneming van het jaar, Trends Gazellen, VOKA Prijs ondernemen, Excellente Onderneming en heel recent nog de Channel Award Best Integrator B2B 2016.

 

imageMeer nieuws

Dominic De Gruyter PFL : 'Opdrachten strikt beperkt nu, maar we bouwen verder, ook tijdens deze crisis'

Internationaal | Kempen regio | Nationaal 04.04.2020 - 17.51u reading time6min

PFL uit Beerse, dat audiovisuele ondersteuning aanbiedt, maakt zich klaar om na de coronacrisis nog sterker naar voor te komen. Het bedrijf is bezig met een uitbreiding én de opstart van een buitenlandse vestiging.

'Door de veiligheidsmaatregelen met de coronacrisis zijn ook bij PFL veel opdrachten weggevallen of uitgesteld', zegt zaakvoerder Dominic De Gruyter.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto