U bent hier

VanRoey.be wint Best Integrator/B2B Award 2016 (Channel Awards)

Geel | Kempen regio
29.01.2016 - 21.29u
Door: Herman Gezelle

Donderdagavond werden in Brussel de Channel Awards uitgereikt. Dit zijn de Oscars van de Belgische ICT-sector. Het fiere VanRoey.be mocht de Award Best Integrator/B2B mee naar huis nemen. De Van Roey ICT Groep eindigde trouwens vier keer in de top 3. Als je weet dat in België bijna 5.000 ICT-resellers actief zijn, is dit een gigantische erkenning van de sector zelf.

General Manager Pat van Roey: "Ik ben een heel fier man. De Van Roey ICT Group was genomineerd in niet minder van vier categorieën: VanRoey.be als Best B2B Reseller en Best SMB Reseller, Webstore.be als Best B2C Reseller en tenslotte ikzelf nog als Channel Personality of the year.

In alle categorieën behaalden we een podiumplaats, maar de kers op de taart was het winnen van Award Best Integrator/B2B door VanRoey.be. Dat we net die award wonnen, is bijzonder belangrijk voor ons.

Wij integreren ICT-oplossingen die de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten ondersteunen. ICT gaat verder dan techniek, ICT is strategie. En ICT mag dan voor eindgebruikers veel eenvoudiger geworden zijn, de achterliggende structuren werden complexer. Wij realiseren dan ook totaalprojecten voor onze klanten.

We begeleiden hen in de serverroom, op de werkvloer én in de boardroom. Onze engineers for rent, service managers en strategische consultants brengen ervaring binnen die afgetoetst werd in honderden andere KMO's. Dat we hiervoor erkenning krijgen door de sector zelf, geeft ons weer veel energie en goesting om in 2016 verder aan onze groei te werken. Knap ook dat we met onze Kempense fysieke en online shop Webstore.be op de tweede plaats eindigden."

Channel Awards
De Channel Awards is een jaarlijks onafhankelijk event voor het ICT kanaal waar de vendors, distributeurs en resellers erkend worden. Er zijn drie stemrondes. Een eerste nominatieronde vindt in december plaats. In januari kon de hele ICT-distributiesector stemmen op de longlist. Op het event zelf, gisteren, bepaalt een live stemming de uiteindelijke winnaars.

Van Roey ICT Group
VanRoey.be en Webstore.be maken deel uit van de Van Roey ICT Group. De Van Roey ICT Group is een strategische ICT-partner voor haar klanten. VanRoey.be is een toonaangevende onderneming, gepassioneerd door de mogelijkheden van ICT en met meer dan 20 jaar ervaring in de sector.

De Van Roey ICT Group staat voor expertise en service. We kwamen de voorbije jaren veelvuldig in de spotlights met klinkende awards zoals Onderneming van het jaar, Trends Gazellen, VOKA Prijs ondernemen, Excellente Onderneming en verschillende Channel Awards.

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto