U bent hier

VanRoey.be Wint Fortinet EMEA Growth Partner Of The Year award

Neteland
11.04.2019 - 18.33u
Door: Mark Jaspers

Gisterenavond vond in Walt Disney World de Fortinet 'Accelerate 2019' conferentie plaats. Het Belgische ICT bedrijf VanRoey.be viel in de prijzen en ontving de EMEA Growth Partner Of The Year award.

Fortinet levert wereldwijd netwerk security oplossingen voor bedrijven en is uitgegroeid tot marktleider in Unified Threat Management. In BeLux is het zelfs het meest verkochte cybersecurity merk, mede dankzij de inzet van VanRoey.be, met vestigingen in Mechelen, Antwerpen, Turnhout en Geel.

VanRoey.be focust al jaren op de complexe cybersecuritywereld en is vandaag de hoogst gecertifieerde Fortinet partner in de Belux. Daarom zakten Zaakvoerder Pat Van Roey en Roel Van Looy (Technical Business Manager Networking & Security) af naar Florida om de conferentie bij te wonen, waar het bedrijf in de prijzen viel.

Pat Van Roey is trots op het afgelopen traject en zijn medewerkers: "We zijn vereerd. Door continue opleiding en bijscholing verplichten we onze consultants en security engineers de lat voor zichzelf steeds hoger te leggen. Het resultaat hiervan is dat we intussen de maximale Fortinet Network Security Expert 8 (NSE8) certificering behalen.

De ongeziene groei van afgelopen jaren en duizenden installaties bij Belgische bedrijven en overheidsinstanties zijn zelfs de top van Fortinet niet ontgaan!

Onze focus op security van de afgelopen jaren blijkt een schot in de roos. Het Wereld Economisch Forum zet cybersecurity zelfs in het hart van de 4de industriële revolutie die we vandaag doormaken; noem het gerust de fusie van het digitale met het fysieke en zelfs het biologische in een hyperverbonden wereld. Gezien de potentiële mogelijkheden én bijhorende risico's zitten we op het juiste spoor."

https://www.vanroey.be/fortinet/

https://www.vanroey.be/vanroey-be-wint-fortinet-emea-growth-partner-of-the-year-award/

https://www.fortinet.com/

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto