Vapen is één van de trends uit 2016. In 2017 slaat de e-sigaret nieuwe wegen in met nog meer smaken, meer producten en apparaatjes.

Meer dan ooit worden de nieuwe rokers teleurgesteld omdat ze te weinig afweten van het product. Een aantal producenten heeft daarom het team van Vapyrus uit Nijlen opgedragen de juiste producten, apparaten en vooral know-how ter beschikking te stellen.

Breed gamma

Eén jaar geleden stond het vapen nog in zijn kinderschoenen maar nu steeds meer mensen beslissen om met roken te stoppen zoeken ze alternatieven in de e-sigaret. Er kwamen heel wat smaken bij. Zo kan je nu al de Tic Tac-smaak, de Super Strudel e.a. exotische smaken aanschaffen. Gebruikers gaan vaak ook zelf smaken mengen.

De toestellen zelf zijn nog blitser, krachtiger en digitaler geworden. Elk onderdeel in het toestel is belangrijk geworden. Voor het vervangen van onderdelen in het apparaat is technische kennis nodig.

Het is die technische kennis die samen met de productkennis door Vapyrus uit Nijlen aan verkopers van de producten wordt ter beschikking gesteld. In 2017 zullen er dan ook regelmatig opleidingen gegeven worden.

Eindejaarsgeschenk

Bij Vapyrus in Nijlen stelden ze de voorbije weken vast dat heel wat kinderen een Vaper kochten om als eindejaarspakje aan vader en/of moeder te geven. Kinderen willen immers vaak dat hun ouders met het roken stoppen. Ze kopen het apparaat en pa of ma komen dan naar de winkel om info over het apparaat te krijgen.

Omdat het stoppen met roken één van de populairste voornemens blijft in 2017 organiseert Vapyrus in boekhandel Papyrus aan de Bouwelsesteenweg 177 in Nijlen vrijdagnamiddag een grote 'tasting'. Iedereen is er welkom tussen 14 en 19u.