U bent hier

VBS Balen Centrum: Toon je sportclub op school

Kempen regio
23.09.2019 - 17.17u
Door: Mark Jaspers

In het kader van de Europese Week van de Sport, vond in de 8e editie plaats van de actie 'Breng je sportclub naar school'. 'Het team van Vrije Basisschool Balen Centrum nodigde alle kleuters en leerlingen uit om in de outfit van hun sportclub naar school te komen', zegt Greet Ouderits directeur.

'Mooi uitgedost verschenen onze sportievelingen. In de inkomhal van de school was er een hindernissenparcours opgesteld op maat van de kleuters en de leerlingen. De ouders moedigden hun kinderen aan, sommige mama's en papa's toonden zelf hun sportieve kunstjes om zo de speelplaats te bereiken.

Tijdens de voormiddag waren er in de lagere school sportieve werkwinkels. Leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar kregen de kans om hun sport aan medeleerlingen voor te stellen en een korte initiatie te geven.

Fier lieten ze alle leerlingen proeven van verschillende sporten. Zo traden zij op als ambassadeur van hun sportclub. Nu maar hopen dat ze anderen aangezet hebben om te gaan sporten of zich aan te sluiten bij een sportclub.'

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto