De dames van VC Herentals verpletterden Alberta Schilde met 21-1, maar de wedstrijd werd gestopt in de 72e min. Omdat  er te weinig Alberta-speelsters op het veld stonden,  ze waren maar met 8 aan de wedstrijd begonnen.

Nadat eerder al een speelsters gekwetst was uitgevallen, viel op 72e min een tweede gekwetste uit.  De scheidsrechter besloot de wedstrijd te stoppen. Het was eenrichtingsvoetbal. VC liet nog tal van kansen onbenut.

De doelpunten : Evi De Baere 8 – Jill Boeckstaens 5, maar die heeft maar 27 minuten gespeeld, pas in de 2e helft ingevallen – Lien Van Tendeloo 3 – Talisa Bellekens 3 – Jill De Busser 1 en Liesbeth Hooybergs 1.   Volgende week zijn de VC-dames vrij.  Leo Aerts/ Nnieuws.