U bent hier

VC Herentals : 'Dringend punten pakken, de scalp van Ternesse'

Herentals
23.09.2017 - 09.32u
Door: Herman Gezelle

Na 3 nederlagen op rij en nul punten, wil VC Herentals de eerste driepunter van het seizoen pakken. De Netelanders nemen het in eigen huis op tegen het Antwerpse Ternesse, dat eind vorig seizoen samen met VC Herentals promoveerde na het behalen van de titel in 1e provinciale.

Tegen Heur-Tongeren, Termien en Pelt liep het telkens compleet mis voor rood-wit. n. 'De 0 op 9 is erg ontnuchterend, we hadden op een heel andere start gehoopt', geeft coach Jef Dufraign toe. "Met wedstrijden tegen onder meer promovendus Heur-Tongeren rekenden we erop toch enkele punten te sprokkelen, maar dat lukte niet. Ternesse is ook nieuw in de reeks, al heb ik mij wel laten vertellen dat het Antwerpse team een sterk collectief tussen de lijnen brengt. VC had het vorig seizoen knap lastig tegen hen, maar wij hopen zondag toch de eerste driepunter van het seizoen te pakken. Het wordt dringend tijd dat die vervelende nul voor goed verdwijnt.'

VC Herentals: Spiessens en Keïta zijn nog niet fit, Vervoort en Convalle kunnen wel meespelen.

Kern: Vervoort, Raeymaekers, Bellens, Bruyninckx, Convalle, De Swert, De Winter, Thomassen, Vandebroek, Voorspoels, Van Looy, Van Dingenen, Haneveer en nog 2 aan te duiden spelers. (pp-vc)

VC Herentals - Ternesse zondag om 15u.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto