U bent hier

VC Herentals gaat mee in het kunstgrasveld-verhaal

Herentals
20.04.2017 - 13.48u
Door: Herman Gezelle

Vorige maand boog het stadsbestuur zich over het dossier "kunstgrasveld" voor voetbalclubs. Na enkele sessies werd voorgesteld om elk van de 3 Herentalse voetbalclubs een derde van het vastgestelde budget te geven ten einde zelf in een kunstgrasveld te voorzien.  In die optiek moet de stad geen volledig nieuwe accomodatie inplannen.

Tony De Busser voorzitter VC Herentals : 'Na een grondige studie naar haalbaarheid, besliste het bestuur van VC Herentals tijdens zijn jongste beheerraad om het stadsbestuur hierin te volgen.

Als alles rond geraakt volgens de planning, zal de club bijgevolg vanaf volgend seizoen op hun campus kunnen beschikken over een voetbalveld in kunstgras.'

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto