VC Herentals en K. Kontich FC staan op een gedeelde 4e plaats. Het duel van zondag is voor beide teams belangrijk voor de eindronde.

'Het loopt goed, de jongens zitten op schema', zegt VC- coach Frank Braeckmans.  'Door onze 9 op 9 staan we 4e, nooit gedacht aan zo'n resultaat, alhoewel. Zondag  tegen Kontich wordt een topper.  Het kan echter snel verkeren in deze reeks, daarom bekijkt de squad het match per match. De eerstvolgende opdracht is een goed resultaat neerzetten tegen Kontich.

Kontich gaat een heel ander VC tegenover zich krijgen en zullen we vanaf de eerste seconde alles geven. We gaan voluit voor de zege, want met een nieuwe driepunter kunnen we een erg goede zaak doen.'

Transfernieuws : Stef Bruyninckx speelt volgend seizoen voor KFC Nijlen in 3e Amateur.

VC Herentals: Voorspoels komt dit seizoen niet meer in actie. Schroven en  Thomassen zijn out.  Vlaeymans oefende mee.  De Swert en Van Gestel keren terug na schorsing.  Vissers is geschorst.

Kern: Vervoort, Peeters, Van de Kerkhof, Spiessens, De Ridder, Bellens, De Swert, Convalle, Van Dingenen, Van Eynde, Bruyninckx, Vercammen, Szalega, Vandepaer, nog 1 aan te duiden speler.  (pp)

VC Herentals - K. Kontich FC : zondag aftrap om 15u.

Restaurantdag vanaf 12 u - wel snel reserveren bij Cindy Cindy.Devue@synergiejobs.be of Dirk Dierckx 0491-079746.