Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VC Herentals Kerst take-away

Kerst

'Na het succes van onze take-away van de vorig jaren hebben we besloten om opnieuw een take-away te organiseren voor de feestdagen', zegt VC-voorzitter Dirk Dierckx. 'Je kan de bestelling plaatsen tot 16 december en je mag ze komen afhalen op zaterdag 24 december tussen 10 uur en 12 uur.

Op het kerstmenu : o.a. koffie sjotterke

’t Koffiesjotterke 250 gr (gemalen of bonen) Medium roast, 100 % arabica koffie. Blend van 5 origines, waaronder Santos Brazilië als hoofdcomponent. Zachte koffie met lichte aciditeit, nog origines toegevoegd zoals Honduras, Peru, Guatemala en Columbia om de mooie balans te krijgen tussen bitter en zuur. Dankzij de Colombia toe te voegen krijgen we een fruitig accentje. Een koffie die perfect kan worden geserveerd in espresso, maar evengoed in lungo. Een echte sjotters vriend.

Ambachtelijke speculaasjes: 370 gr (33 stuks) €7,90 -  artisanale kroketten: kaaskroketten aan 2€/stuk
garnaalkroketten aan 4€/stuk.

Bestellen kan via restaurantdagen@vcherentals.be -  Uw bestelling is pas definitief na betaling van het bedrag op rekeningnummer BE24 7360 7468 7438. Gelieve de naam waarop de bestelling geregistreerd is samen met "Take Away VC Herentals" te vermelden als mededeling.'

Kerst

Deel dit artikel