U bent hier

VC Herentals - KSV Schriek : 'Verder gaan op onze positieve elan'

Herentals
12.01.2019 - 09.59u
Door: Herman Gezelle

VC Herentals heeft al 5 matchen op rij niet meer verloren, maar toch zijn de HIS-Lavrijsenboys op hun hoede voor de komst van KSV Schriek.

'Verder gaan op onze positieve elan is de boodschap', zegt VC-coach Frank Braeckmans. 'We mogen echter Schriek niet onderschatten, die staan onder hun effectieve waarde geklasseerd, net zoals dat bij ons lange tijd het geval was.

Onze winst in de heenmatch (0-1) was helemaal niet representatief voor het spelbeeld van de match. We zitten nu in een positieve flow, en dat moeten we zondag kunnen bevestigen.'

VC Herentals: Schroven is out - kern: Vervoort, Spiessens, Bellens, Convalle, De Ridder, Van Dingenen, De Swert, Thomassen, Bruyninckx, Vlaeymans, Voorspoels, Van de Kerkhof, Vandepaer, Van Eynde, Peeters, Szalega.

VC Herentals - KVS Schriek : zondag aftrap om 14.30.

imageMeer nieuws

Gemeentebestuur koopt speelterrein Chiro Sluis

Mol 19.06.2019 - 12.19u reading time1min

De gemeenteraad heeft de aankoop van drie percelen gelegen achter de woningen Boerestraat 26 en 28, goedgekeurd. De percelen zijn in gebruik als speelterrein door Chiro Gorabos van Sluis en waren eigendom van private personen. Met de aankoop wil het gemeentebestuur de jeugdwerking op deze locatie verzekeren. De gemeente betaalt 26.125 euro voor de percelen, samen 52a25ca.

Meer info: dienst patrimonium en projecten, 014 33 08 35, landmeter@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto