Het bestuur van VC Herentals hield zondagmiddag al troepenschouw voor volgend seizoen. Trainer Luc Beyens begint aan zijn derde seizoen bij VC Herentals. Het eerste seizoen was het doel om te promoveren, het voorbije seizoen in eerste provinciale stond het behoud voorop. Ook daar slaagde trainer Beyens, ondanks de magere seizoensstart van 3 op 21, wonderwel in.

VC haalde het voorbije seizoen een pak jongeren en ervaren spelers in. Doel van de trainer is om een periodetitel te behalen. Op langere termijn wil VC Herentals opnieuw proeven van nationaal voetbal. Voorzitter Tony De Busser hoopt net als trainer Luc Beyens dat VC Herentals thuis meer laat zien en de supporters verwent.

De nieuwe spelers waarmee VC Herentals dat wil doen zijn: Niels Caers (Noordstar), Christophe Dirix (Lierse), Sven Gorts (Oevel), Niels Marïen (Nijlen), Jeroen van de Kerkhof (Deurne-Nl), Manuel Van Looy (Oevel), Maarten Vervoort (Zwarte Leeuw), Sam Vlaeymans (Wijnegem) en Robbe Dillen (SK Heist).

VC Herentals herneemt de trainingen op 22 juli. Op 28 juli wordt er geoefend tegen Nijlen.  Op 10 augustus is er de stadsderby tegen SKS (wedstrijd in het kader van de Beker van Antwerpen).