VC Herentals zette met 2 doelpunten binnen de 5' de eindscore op het bord. Heylen zette een penalty om en Adriaenssen kopte een voorzet binnen.

In de 2e helft wisselde trainer Luc Beyens heel wat van zijn pionnen. Het kwam het spel van de thuisploeg niet ten goede.

De betere kansen waren voor de bezoekers maar die misten jammerlijk. Een kopbal spatte op de deklat uit elkaar. De eerredder bleef uit.

Zaterdagavond speelt VC Herentals op het veld van Emblem zijn volgende wedstrijd in het kader van de Beker van Antwerpen.

Beker van Antwerpen: extra verslag Jos Flamand

VC Herentals - Oostmalle 2 – 0

In een gelijkopgaande eerste halfuur konden beide ploegen enkele halve kansjes
afdwingen. Maar dan verhoogde Herentals de druk. Dat mondde uit in een strafschopfout op Bruynseels, omgezet door Heylen. Twee minuten later kopte Adriaenssen een voorzet van Slechten tegen de touwen en miste even later de 3-0 van een haar. Oostmalle reageerde meteen via Bruyns maar doelman Dams kon de schicht in hoekschop werken. Ook Hendrickx dwong Dams tot een knappe safe.
In de tweede helft beperkte Herentals zich tot het controleren van de wedstrijd. Het belette Oostmalle niet om een paar keren meer dan gevaarlijk op te rukken. Mensah en Van Aert lieten na om de eer te redden.
Doelpunten: 26’ Heylen 1 – 0 (strafschop), 28’ Adriaenssen 2 - 0