Oud-voorzitter Tony De Busser (70) neemt definitief afscheid als lid van het bestuursorgaan van VC Herentals.  Dirk Dierckx, de nieuwe voorzitter, heeft het ontslag aanvaard.

VC-voorzitter Dirk Dierckx :  'We bedanken Tony voor z'n jarenlange tomeloze inzet voor onze club. 15 jaar voorzitterschap is een hele periode.'

Schitterende samenwerking met Linda Olen

'Het succes van de jeugd-samenwerking tussen Linda Olen en VC Herentals heeft voor roodwit een boost gegeven aan de werking en het ledenaantal', vervolgt Dirk Dierckx.  'Beide clubs zien dan ook een verdere samenwerking graag tegemoet de komende seizoenen.'

Corona : ook impact op Kempense clubs

'Dat VC Herentals zowel fysiek als financieel in de coronapandemie een aantal moeilijke maanden heeft gekend, plaatste de club in de lijst van vele andere noodlijdende verenigingen', vertelt Dierckx.

'Toch gaat VC Herentals, met beperkte steunmaatregelen, op het einde van dit voetbalseizoen een batig resultaat kunnen voorleggen. Een aantal maatregelen en verfrissende ideeën legden de basis voor de nabije toekomst.

En er zitten nog een aantal verrassende projecten aan te komen, maar daarover later meer', besluit een enthousiaste VC-voorzitter.  Foto NNieuws Guy Verellen.