U bent hier

VC Herentals - Racing Mechelen : 'Cruciale match, we staan onder onze waarde'

Herentals | Provincie Antwerpen
28.09.2019 - 14.45u
Door: Herman Gezelle

Zondag staat VC Herentals op St.-Janneke voor een zware opdracht, maar niet onoverbrugbaar.  Met 1 op 12 bengelt rood-wit in de kelder van het klassement.  'De gekwetsenboeg speelde zeker parten', zegt VC-trainer Frank Leysen.

'De jongens gaan er alles aan doen om zeker een belangrijk punt thuis te houden.  De resultaten liegen er niet om, maar het was telkens 'nét niet'. Het wordt een cruciale match, we staan onder onze waarde.'

De Mechelse coach Dave De Herdt en team staan met 6 op 12 op 3 punten van de 1e plaats. 

De Herdt : 'Met het klassement zijn we nu nog niet bezig, de competitie is nog heel pril. Het feit dat iedereen al minstens 3 punten heeft laten liggen, bewijst nog maar eens de sterkte van de reeks.

Met VC Herentals krijgen we een degelijke ploeg tegenover ons die onder haar waarde staat op dit moment.

Ik heb dit seizoen de 2 thuiswedstrijden van Herentals gezien. Tegen Kontich hadden ze kansen om de 3 punten thuis te houden, maar werd het 0-0. Tegen Ternesse verdienden ze om te winnen, maar kregen ze het deksel in de 92e minuut op de neus.

Afgelopen weekend speelden ze op ’s Gravenwezel-Schilde een goede 1e helft, maar werden daar niet voor beloond…'

VC Herentals: Davy Voorspoels heeft de looptrainingen hervat, en bouwt langzaam op. Weyten is langdurig out. Kabongo viel uit met een spierblessure en ook Peeters staat aan de kant. De Peuter is opnieuw fit.

Kern VC: Brosens, Bellens, De Ridder, Convalle, Vlaeymans, Aladji, Koçak, Adriaensen, Vissers, Szalega, Van Der Linden, Dillen en nog 3 aan te duiden spelers.

VC Herentals - Racing Mechelen : zondag aftrap om 15u.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto