Een doelpunt van Robin Baart in de 1e helft was voldoende voor winst in de 1e ronde van België. In de 2e helft stopte thuisdoelman Olieslagers een strafschop van de bezoekers.

In de 8' nam Baart mooi de bal aan en schoot hij onhoudbaar in doel.

VC Herentals voetbalde prima mee, maar Vosselaar nam het laatste kwartier in die 1e helft over. Olieslagers moest een paar bezoekende ballen wegboksen. VC Herentals dreigde en kon op 2-0 komen maar de bal van Van Genechten botste tegen de paal.

VC Herentals moest ook in de 2e helft de wil van een sterker Vosselaar dulden maar voetbalde sterk en verstandig. Vierdenationaler Vosselaar dreigde wel maar was onmondig voor doel.

De bezoekers kregen dan een strafschop na vermeende fout van Van Peer maar Olieslagers had geen moeite met de slecht getrapte strafschop.

VC Herentals kreeg nog een paar kansen op de counter maar kon die kansen door oververmoeidheid niet afwerken. De thuissuporters zagen dat het goed was en dat de nieuwelingen Baart, Van Bouwel en Bruynseels toch iets in hun mars hebben.

Volgende week voetbalt VC Herentals in de volgende ronde van de Beker van België tegen de winnaar van Witgoor-OG Vorselaar.