U bent hier

VC Herentals trekt met vertrouwen naar 4e Nationale

Herentals
01.06.2014 - 14.41u
Door: Peter Caers

VC Herentals is klaar voor vierde klasse C. Maar iedereen binnen de club wil zich volgende weken en maanden dubbel plooien om eind augustus ook echt de eerste wedstrijd waardig aan te pakken.  Op sportief vlak willen trainer Luc Beyens en voorzitter Tony De Busser een rustig seizoen doormaken met één doel: het behoud verzekeren. In de Beker van België wil Beyens met zijn team enkele ronden doorgaan. Hij wil beide doelstellingen halen met de kern van vorig seizoen, aangevuld met wat hij noemt 'enkele kleppers'.

Nieuwkomers

De nieuwkomers bij rood-wit : doelman Michiel Doino (FC De Kempen), verdediger Thomas Van den Vonder (Bevel), middenvelder Jens Van Roosbroeck (KSK Heist), verdediger Simon Verdonck (KSK Heist) en aanvaller Joy Vervoort (ASV Geel).

Niels Caers, Mark Van Grieken, Robin Mariën, Dries Van de Weyer, Sven Gorts, Steffe Baeten, Kevin Dufraing, Manuel Van Looy verlieten de club. Doelman Olieslagers stopt.

De trainingen hervatten op donderdag 17 juli.

VC Herentals hoopt dat woensdag op de zetel van de Belgische Voetbalbond in Brussel het voorstel van de provinciale afdeling Antwerpen wordt aangenomen. In reeks C zitten dan de 9 Antwerpse ploegen en 7 Limburgse teams. En dat wordt dan een erg aantrekkelijke reeks.

Voor de noodzakelijke aanpassingen en verfraaiingswerken rekent VC Herentals ook op de steun van de stad Herentals.

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto