VC Herentals hield zondagmiddag ploegvoorstelling. De promotie via de eindronde heeft de ploeg deugd gedaan. VC Herentals versterkte zich alvast met het oog om ook in 1e provinciale een rol van betekenis te kunnen spelen.

Goed voetbal brengen staat daarbij voorop. Voorzitter Tony De Busser en trainer Luc Beyens beseffen dat het team zich aan een hoger wedstrijdtempo moet aanpassen en dat de nieuwkomers in het geheel moeten geïntegreerd worden.

Eerste objectief daarbij is een degelijke eerste provincialer te worden.

Vertrekkers : Niel De Booij (Rapid Leest), Jonas Verbert (Oosterzonen), Joris Schuerwegen (Zandhoven), Lars Luyckx (Ezaart), Jens Maes (Heultje), Stef Verwimp (Branddonk) en Nathan Van Brantegem (Retie).

Kwamen de club versterken - foto boven :  Wesley Backx (verdediger van Wijnegem), Robin Baert (aanvaller, Merksem), Steffe Baeten (middenvelder van Linda Olen), Miquel Bruynseels (aanvaller, KFC Zoerle Sport), Pieter Dams (doelman, KSK Heist), Steven Olieslagers (doelman van KSK Heist) en Ken Van Bouwel (flankspeler van V. Geel-Meerhout).

De trainingen starten op 19 juli. De eerste oefenwedstrijd is op het veld van Berchem. Op 28 of 29 juli is er een wedstrijd in het kader van de Beker van België.

De competitie in eerste provinciale start op 1 september.