U bent hier

VC Poederlee – SKS Herentals 3-1 : Hegge-boys maken de kansen af

Lille
10.09.2017 - 18.54u
Door: Herman Gezelle

De derby VC Poederlee – SKS Herentals eindigde op 3-1. De bezoekers domineerden de eerste 20 minuten met een pak kansen, maar de afwerking bleef uit. 't Was wachten tot de 27' toen Robert Van Hoeck voor de thuisploeg de score kon openen, (1-0). Dezelfde bedrijvige Van Hoeck dikte nog aan net na de koffie (2-0, 48').

3 minuten later milderde Van Cant voor de Herentalsenaren (2-1, 51'). Er kwam meer spanning in de match, maar Dennis Van den Broeck deed voor SKS de deur definitief dicht : 3-1 (76').

Iets later kreeg bezoeker Jonas Peeters nog rood na 2x geel (80'). SKS probeerde nog wat te forceren, maar met 10 moest het de winst aan de sterke Hegge-boys laten.

'Eerste 3 punten doet deugd'

'De 2e helft hebben we de match in handen genomen, met 2 extra goals', lacht Jos Cloots pr van VC Poederlee. 'We zijn heel blij met onze eerste 3 punten. Dat is belangrijk en schept volop vertrouwen voor onze volgende match op Wezel Sport, die hebben stevig bijgekocht.'

'Bijna binnen telt niet'

'We hebben gewoon slecht gespeeld. Als je wil winnen, moet je scoren', zegt een teleurgestelde SKS-voorzitter Gerrit Van Nueten. 'Bijna binnen telt niet. Er is nog veel werk aan de winkel voor onze nieuwe trainer, maar we hebben het volste vertrouwen in Steven.

Volgende zaterdagavond komt Zwaneven naar de Olympiadelaan, de zaterdag daarop Wezel. Twee echte kleppers'.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto