U bent hier

Vechtpartij op kerstmarkt in Blauberg

Herselt
14.12.2015 - 14.31u
Door: Peter Caers

"Zondagavond rond 21:40 moest  de lokale politie naar de kerstmarkt van Blauberg Herselt opgeroepen voor een vechtpartij. De onruststoker zou er tevens twee wagens hebben aangereden en de vlucht genomen hebben. Op de Diestsebaan Herselt  zien ze een wagen in de kant.

De bestuurder heeft verschillende signalisatiepaaltjes en een verlichtingspaal geraakt. Naast de Volvo ligt een man. De man wordt met lichte verwondingen naar het ziekenhuis van Diest gebracht.

De bestuurder, een 44-jarige man uit Herselt had een alcoholconcentratie van 0,88mg/l Uitgeademde Alveolaire Lucht. Samen met zijn vrouw was hij naar de kerstmarkt in Blauberg geweest. Wanneer ze naar huis willen rijden, krijgen ze in de auto, op de parking voor café Den Ijzer, ruzie.

Een tot op vandaag nog onbekende man is dan tussenbeide gekomen. De man uit Herselt is in de clinch gegaan met deze persoon en verliet de plaats, daarbij nog 2 wagens aanrijdende. Het rijbewijs van deze veertiger werd onmiddellijk ingetrokken en hij zal zich voor de rechtbank mogen verantwoorden voor vluchtmisdrijf en geïntoxiceerd rijden." Cris Wandelseck HCP - Korpschef.

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto